Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

My Style Rocks: Τα πήρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη Σελένη -«Μη με διακόπτεις, μιλάω αυτή τη στιγμή» [βίντεο]

Εκνευρισμό στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη έφερε η στυλιστική επιλογή της Σελένης Φωτιάδη στο My Style Rocks, με την παίκτρια να κατηγορεί τους κριτές πως εκείνοι το δημιούργησαν αυτό με τις βαθμολογίες τους.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης στο My Style Rocks, η ενδυματολογική επιλογή της Σελένης Φωτιάδη κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε του κριτές του διαγωνισμού, με αποτέλεσμα μία έντονη λογομαχία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Προφανώς κάτι έχει γίνει αστείο σήμερα, γελάμε όλοι πάρα πολύ και δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με το styling. Βάζετε 4αρια, 5αρια, μετά τσακώνεστε. Κάποιες κινδυνεύουν να αποχωρήσουν, δεν τους αξίζει γιατί προσπαθούν και ξαφνικά έρχεται εδώ μια παίκτρια που συμφώνησε με μια σχεδιάστρια ότι είναι ωραίο να δείξουμε ένα τραπεζομάντιλο, τσάντα, φόρεμα και τελεία. Αυτό είναι το My Style Rocks και αυτή είναι δηλαδή η Σελένη που εμείς ξέρουμε» είπε εκνευρισμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

My Style Rocks: Έξαλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου -«Σας είπαμε να έρθετε εδώ και να μας κοροϊδεύετε;

«Άμα δεν με θέλετε, ευχαρίστως να φύγω. Δεν βλέπω την ώρα» απάντησε βιαστικά η Σελένη φέρνοντας έτσι εκνευρισμό στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία της είπε σε έντονο ύφος «μιλάω κατ’ αρχήν εγώ αυτή τη στιγμή. Μη με διακόπτεις. Μιλάω αυτή τη στιγμή. Είσαι εσύ το κορίτσι που κάνει styling;».

«Βεβαίως και είμαι αυτή που θέλατε και έτσι όπως το δημιουργήσατε εσείς» αποκρίθηκε η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks, για να απαντήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «εμείς δημιουργήσαμε; Από ποια άποψη δηλαδή; Σας είπαμε εμείς να έρθετε εδώ και να μας τρολάρετε δηλαδή; Και να μας κοροϊδεύετε; Ήρθες εδώ με ένα φόρεμα για να μας πεις τι; Ότι έχεις κάνει styling στο My Style Rocks μια μέρα πριν το Gala; Και κάθεστε και γελάτε μεταξύ σας βάζοντας 5 και 4».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το απόσπασμα με την Ιλιάνα Παπαγεωργίου να ξεσπά με τα όσα άκουσε και είδε από την Σελένη Φωτιάδη


Πηγή