Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Η Νάιτλι δε θέλει να… της μεγαλώνουν το στήθος

Η Νάιτλι δε θέλει να… της μεγαλώνουν το στήθος

Η ηθοποιός κατά του photoshop

Το γεγονός ότι δεν έχει… ντεκολτέ δεν την ενοχλεί. Ίσα ίσα που η Κίρα Νάιτλι θεωρεί ότι είναι κάτι που τη χαρακτηρίζει και για εκείνη ήταν όρος απαράβατος να μη χρησιμοποιηθεί photoshop σε ημίγυμνη φωτογράφιση της.

Τον περασμένο Αύγουστο πόζαρε τόπλες στο φακό του φωτογράφου του περιοδικού Interview, αφού της είχαν εξασφαλίσει ότι δεν θα της… μεγαλώσουν το στήθος τεχνητά. Μετά τα σχόλια που ακούστηκαν για την εμφάνιση της και αφού πέρασαν κάποιοι μήνες, η ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει.

«Το σώμα μου έχει αλλάξει τόσες φορές για τόσο διαφορετικούς λόγους, είτε από παπαράτσι είτε για αφίσες ταινιών» παραδέχτηκε μιλώντας στους Times και πρόσθεσε ότι «είναι σημαντικό να λέμε ότι πραγματικά δεν έχει σημασία τι σωματότυπο έχεις».

Μάλιστα σχολίασε και την αφίσα της ταινίας «King Arhtur» (κάτω) το 2004, λέγοντας ότι αυτά τα στήθη «δεν ήταν δικά της».

«Πιστεύω ότι η εικόνα του γυναικείου σώματος είναι ένα πεδίο μάχης και η φωτογραφία έχει μερίδιο ευθύνης. Η κοινωνία μας είναι τόσο φωτογραφική τώρα πια, που γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να διακρίνουμε τις ποικιλίες των ανθρώπινων σωμάτων», τόνισε η 29χρονη σταρ.

Δείτε ορισμένες από τις πόζες της από τη φωτογράφιση της στο Interview:

Πηγή: newsbeast.gr