Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Naya: Το καλοκαίρι που πήγα στη Βόρεια Ήπειρο μου είπαν ότι είναι περήφανοι που δεν έκρυψα την καταγωγή μου

Naya: Το καλοκαίρι που πήγα στη Βόρεια Ήπειρο μου είπαν ότι είναι περήφανοι που δεν έκρυψα την καταγωγή μου

Στο γεγονός ότι μίλησε ανοιχτά για την καταγωγή της αναφέρθηκε η Naya σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Love It» το πρωί της Πέμπτης. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και ένα δυσάρεστο περιστατικό κατά το οποίο η αφεντικίνα της σε νυχτερινό κέντρο της ζήτησε να κάνει «παρέα στους πελάτες» αν θέλει περισσότερα χρήματα.

«Έχω ακούσει πολλές φορές να μου λένε… από φωνή κορμάρα. Έγινα χορεύτρια από πείσμα γιατί υπήρχε κάποιος που με αμφισβητούσε. Έπιασα δουλειά σε ένα κέντρο διασκέδασης, μπουζούκια, στο οποίο οι συνθήκες ήταν πραγματικά κακές. Μου είχε πει η αφεντικίνα τότε ότι… αν θες περισσότερα χρήματα κάνε παρέα στους πελάτες. Και της είχα πει ευχαριστώ, αλλά δεν θέλω περισσότερα χρήματα.

Το καλοκαίρι που πήγα στη Βόρεια Ήπειρο, μου έλεγαν “είμαστε περήφανοι που το είπες και δεν το έκρυψες” και επίσης μετά από μένα βγήκαν και άλλοι καλλιτέχνες.

Δεν θα μπορούσα να βγω με κάποιον που γνώρισα μέσα από τα social media. Μου στέλνουν φωτογραφίες με… προσωπικές στιγμές στο Instagram, αλλά το αστείο είναι πως τις ανοίγουν πρώτα οι συνεργάτες μου», ανέφερε μεταξύ άλλων, η Naya.


Πηγή