Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
«Ναι, είναι πολύ πιθανό να έχω κοιμηθεί με 1000 γυναίκες»

«Ναι, είναι πολύ πιθανό να έχω κοιμηθεί με 1000 γυναίκες»

Ο frontman των Simple Red, Mick Hucknall, επιβεβαίωσε τις φήμες για το αχαλίνωτο παρελθόν του

Ο Mick Hucknall, ο κοκκινομάλλης τραγουδιστής των Simply Red επιβεβαίωσε τις φήμες ετών : «Ναι, πιθανότατα να έχω κοιμηθεί με παραπάνω από 1000 γυναίκες».

Ο Βρετανός ποπ σταρ, έκανε την παραπάνω παραδοχή κατά τη διάρκεια συνέντευξής του που παραχώρησε στην The Telegraph, με αφορμή την επετειακή τουρνέ του συγκροτήματος για τα 30 χρόνια. Ο 54χρονος τραγουδιστής, που έχει πουλήσει 60 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ανέφερε ότι από τότε που σχημάτισε τους Siple Red το 1985, μαζί με τη φήμη και την επιτυχία ήρθαν και άφθονες ευκαιρίες για σεξ.

Ο δημοσιογράφος της Telegraph, Matthew Stadlen ρωτάει τον Hucknall αν αληθεύουν οι φήμες ότι έχει κάνει σεξ με πάνω από 1000 γυναίκες και εκείνος απαντά: «Ναι, πιθανότατα έτσι είναι. Δεν το έχω αρνηθεί ποτέ, αλλά ούτε το διατυμπανίζω. Δεν υπερηφανεύτηκα, ούτε κράτησα ποτέ σκορ. Δεν το έχω σκεφτεί αλλά σε μια περίοδο τόσων ετών, είναι πολύ λογικό. Αλλά θέλω να το πω; Όχι, δεν είναι αυτό που με χαρακτηρίζει. Δεν βάζω μετρητή στο κρεβάτι μου», ανέφερε.

Την περίοδο πριν το Aids, ο είπε ότι αισθανόταν σαν παιδί σε ζαχαροπλαστείο. «Υπάρχουν κορίτσια που σε κυνηγούν όλη την ώρα-είναι εκπληκτικό. Όταν είσαι 24 ετών, δεν δίνεις δεκάρα, είσαι ανίκητος. Μπορείς να κάνεις τα πάντα..». Ο Mick Hucknall πάντως φαίνεται ότι σταμάτησε το υπερ- ερωτικό αυτό… χόμπι, όταν παντρεύτηκε την γυναίκα του Gabriella Wesberry το 2010, ενώ η κόρη τους Romy Hucknall γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2007.