Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Οι νέοι άγγελοι της Victoria’s Secret

Οι νέοι άγγελοι της Victoria’s Secret

Και οι δεκαοχτώ είναι υπέροχες…

Είναι νέες, όμορφες, με σώματα σκέτη κόλαση και θα περπατήσουν στην πολυπόθητη πασαρέλα της μάρκας εσωρούχων Victoria’s Secret η οποία και χτίζει καριέρες.

Τα δεκαοχτώ πανέμορφα μοντέλα που θα περπατήσουν δίπλα στα supermodels Adriana Lima, Karlie Kloss, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo Douzten Kroes και Lily Aldridge στο σόου του γνωστού οίκου εσωρούχων, εντυπωσιάζουν με το αψεγάδιαστο κορμί τους και τον αισθησιασμό τους που ξεχειλίζει.

Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι τυχερές πανέμορφες γυναίκες που θα περπατήσουν την πασαρέλα φορώντας τα σέξι εσώρουχα ανεβάζοντας τους παλμούς των ανδρών…

Elsa Hosk



Ηλικία:
25
Καταγωγή: Σουηδία

Έχει περπατήσει στην πασαρέλα με εσώρουχα της Victoria’s Secret το 2011, το 2012 και το 2013 ενώ έχει κάνει πασαρέλα και για τους οίκους D&G, Dior, Ungaro and Guess. Η ξανθιά καλλονή από τη Σουηδία ανακαλύφθηκε στα 14 της χρόνια και άφησε μια υποσχόμενη καριέρα ως επαγγελματίας μπασκεμπολίστρια για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Barbara Fialho

Ηλικία: 26
Καταγωγή: Βραζιλία

Η Barbara Fialho έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Jeremy Scott, Givenchy, Oscar de la Renta, House of Holland και φυσικά και για την Victoria’s Secret. Η ίδια έχει πει ότι είναι μανιακή με τη γυμναστική για να διατηρεί τη σιλουέτα της. Τρέχει τουλάχιστον 25 λεπτά πέντε μέρες την εβδομάδα. Παράλληλα πίνει πολύ παγωμένο νερό και πράσινο τσάι γιατί κάνουν καλό στην επιδερμίδα της.

Lais Ribeiro

Ηλικία: 24
Καταγωγή: Βραζιλία

Έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Versace, Chanel, Louis Vuitton, Gucci και Dolce & Gabbana ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνες του Dior και του Ralph Lauren. Η Lais Ribeiro συμμετέχει σε όλα τα σόου της Victoria’s Secret από το 2011 εκτός από το 2012 εξαιτίας ενός μικρού τραυματισμού κατά τη διάρκειας πρόβας.

Devon Windsor

Ηλικία: 20
Καταγωγή: ΗΠΑ

Έχει δουλέψει για τη Chanel, τη Stella McCartney και τον Dior. Η καριέρα της απογειώθηκε όταν έγινε ξανθιά για το σόου της Prada την άνοιξη του 2014. Κοιμάται πάντα σε μεταξωτές μαξιλαροθήκες για να προστατεύσει τα μαλλιά της, όπως έχει δηλώσει, που είναι ταλαιπωρημένα από το πολύ ανοιχτό χρώμα που τα έβαψε.

Monika Jagaciak

Ηλικία: 20
Καταγωγή: Πολωνία

Μόλις στα 12 της χρόνια υπέγραψε με γνωστό πρακτορείο μοντέλων και από εκείνη τη στιγμή έγινε ένα από τα περιζήτητα μοντέλα ενώ δεν υπάρχει οίκος με τον οποίο να μην έχει συνεργαστεί. Μάλιστα ήταν και το βασικό πρόσωπο της Calvin Klein μέχρι το 2010 όταν και αντικαταστάθηκε από τη Lara Stone. Η Monika πρωταγωνίστησε στην καμπάνια της Hermes μόλις σε ηλικία 13 ετών προκαλώντας αντιδράσεις λόγω του νεαρού της ηλικίας της.

Romee Strijd

Ηλικία: 19
Καταγωγή: Ολλανδία

Δουλεύει με το πρακτορείο DNA, και έχει κάνει πασαρέλα για τους Yves Saint Laurent και Louis Vuitton. Τη Romee την «ανακάλυψαν» ενώ ψώνιζε με τη μητέρα της στα 13 της. Εάν και η ίδια δεν είχε σκεφτεί ποτέ να ασχοληθεί με το μόντελινγκ την μετέπεισαν.

Bregje Heinen

Ηλικία: 21
Καταγωγή: Ολλανδία

Η Bregje Heinen έχει περπατήσει για τους οίκους Prada, Fendi, Roberto Cavalli και πολλούς ακόμη, ενώ έχει παίξει στο video clip των Maroon 5, «Payphone». Λατρεύει το clubbing, προτιμά να φορά μίνι αποκαλυπτικά φορέματα, ενώ ισχυρίζεται ότι της αρέσει πολύ το junk food, όπως τα milkshakes, τα γλυκά, τα πατατάκια και η σοκολάτα.

Maud Welzen

Ηλικία: 20
Καταγωγή: Ολλανδία

Έχει δουλέψει με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές όπως ο Valentino ενώ έχει φορέσει ρούχα των οίκων Burberry και Chanel.Την Maud την ανακάλυψαν στο Παρίσι στα 13 της ενώ είχε πάει εκδρομή με το σχολείο της.

Daniela Braga

Ηλικία: 19
Καταγωγή: Βραζιλία

Έχει συνεργαστεί με Givenchy και Nordstrom αλλά και το αμερικάνικο πολυκατάστημα Saks Fifth Avenue. Έχει κάνει εξώφυλλα για το Elle και το Harper’s Bazaar της Βραζιλίας. Η Daniela εργαζόταν σε φαρμακείο της γειτονιάς της πριν μπει στο φαντασμαγορικό χώρο του μόντελινγκ.

Jourdan Dunn

Ηλικία: 24
Καταγωγή: Λονδίνο

Έχει γίνει εξώφυλλο στη βρετανική και την αμερικανική Vogue και ήταν το πρώτο έγχρωμο μοντέλο που περπάτησε για τον οίκο Prada το 2008. Έχει «περπατήσει» για τους Burberry, Gap, Topshop, Calvin Klein, Yves Saint Laurent, DKNY και John Galliano. Η Jourdan έκανε τα ψώνια της όταν την «ανακάλυψαν». Ήταν μόλις 15 ετών.Έχει ένα γιο 5 ετών. Συνέχιζε να εργάζεται ως μοντέλο ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και συγκεκριμένα μέχρι τον 6ο μήνα ενώ επέστρεψε στις πασαρέλες 10 εβδομάδες αφού γέννησε. Τέλος έχει εμφανιστεί και σε τρία βίντεο κλιπ της Beyonce.

Maria Borges

Ηλικία: 22
Καταγωγή: Ανγκόλα

Την ανακάλυψαν σε διαγωνισμό μοντέλων στη γενέτειρά της και από τότε η καριέρα της εκτοξεύτηκε. Η Maria έχει περπατήσει για τους οίκους Marc Jacobs, Givenchy, Tom Ford and Dior ενώ πέρυσι συμμετείχε σε σόου της Victoria’s Secret. Όταν άφησε την Ανγκόλα για τη Νέα Υόρκη για χάρη του μόντελινγκ κάποιος της είπε να προχωρήσει «βήμα – βήμα». Τη συμβουλή αυτή δεν την ξέχασε ποτέ.

Imaan Hammaam

Ηλικία: 18
Καταγωγή: Ολλανδία

Την «ανακάλυψαν» στον κεντρικό σταθμό του Άμστερνταμ να τρώει fastfood, και από τότε δουλεύει αποκλειστικά για τους Prada, Dior και Jean Paul Gaultier. Άνοιξε και έκλεισε το σόου του Givenchy για το 2013.

Shanina Shaik

Ηλικία: 23
Καταγωγή: Αυστραλία

Η 23χρονη καλλονή, που πρόσφατα έγινε το πρόσωπο για τη γνωστή εταιρεία Accessorize, δεν έχει καταφέρει να κάνει ακόμα στρέψει πάνω της όλους τους προβολείς. Είναι γνωστή για τη σχέση της με τον Tyson Beckford, ενώ οι φήμες τη θέλουν να βγαίνει με τον Justin Bieber. Οι 290.000 followers της στο Instagram, μετά την περσινή της εμφάνιση στο VS fashion show, αποδεικνύουν περίτρανα ότι η Shanina θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό.

Eniko Mihalik

Ηλικία: 27
Καταγωγή: Ουγγαρία

Ξεκίνησε το 2006 περπατώντας στην πασαρέλα της Chanel κι έχοντας κάνει τις καμπάνιες για τους οίκους Gucci, Maxmara και Kenzo. Έχει φωτογραφηθεί για το Pirelli Calendar. Εάν και πλησιάζει τα 30, η Eniko λέει ότι ακόμα κοιμάται αγκαλιά με το αρκουδάκι της, που το φωνάζει Bubu.

Jasmine Tookes

Ηλικία: 23
Καταγωγή: Αμερική

Έχει περπατήσει για τους οίκους Calvin Klein, Tom Ford, Prada και Versace. Το 2012 και 2013 εμφανίστηκε στα σόου της Victoria’s Secret. Είναι ζευγάρι με το μοντέλο Tobias Sorensen τα δύο τελευταία χρόνια.

Kelly Gale

Ηλικία: 19
Καταγωγή: Σουηδία

Έχει συνεργαστεί με τους Ralph Lauren, John Galliano και Tom Ford. Το αγαπημένο της πράγμα είναι να διαβάζει βιβλία.

Josephine Skriver

Ηλικία: 21
Καταγωγή: Δανία

Η Josephine Skriver έχει ένα δυνατό βιογραφικό με καμπάνιες για Gucci, DKNY, Bulgari, Max Mara και Michael Kors και πασαρέλες σε Chanel, Gucci, Dolce & Gabbana, Balenciaga.

Cindy Bruna

Ηλικία: 19
Καταγωγή: Γαλλία

Έχει δουλέψει φέτος στα περισσότερα σόου όπως Topshop, Marchesa, Moschino, Ralph Lauren, Jeremy Scott, Zac Posen. Πριν γίνει μοντέλο, σπούδαζε κοινωνικές και οικονομικές επιστήμες μέχρι να την κερδίσει το μόντελινγκ.

Πηγή: newsbeast.gr