Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Το νέο εγχείρημα της Βικτόρια Μπέκαμ

Το νέο εγχείρημα της Βικτόρια Μπέκαμ

Άνοιξε κατάστημα και έγινε γειτόνισσα του Κριστιάν Λουμπουτέν

Το Λονδίνο ήταν η πόλη του επέλεξε η Βικτόρια Μπέκαμ για να «εμπλουτίσει» ακόμη περισσότερο την αγορά του.Όλοι περίμεναν ότι θα… πήγαινε προς τη Νέα Υόρκη, αλλά όπως είπε και η ίδια «το Λονδίνο είναι η αγαπημένη μου πόλη» και λόγω καταγωγής βέβαια. Έτσι, η 40χρονη επιχειρηματίας απέκτησε πλέον το δικό της κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ, που ανοίγει τις πόρτες του σήμερα για τα εγκαίνια του.

Η Βικτόρια ξεχώρισε έναν χώρο στη Dover Street και τον έφτιαξε ακριβώς όπως τον ήθελε. Μίνιμαλ και μοντέρνο αλλά με την προσωπική υπογραφή της. Όπως ακριβώς και τα κομμάτια που θα διαθέτει, τα οποία θα προέρχονται από τη προσωπική συλλογή της, αλλά όχι μόνο. Οι φαν της θα δουν και ρούχα δημιουργημένα από την αδελφή της, σε μια ελαφρώς πιο οικονομική κολεξιόν (τη «VVB»), αλλά και τις τσάντες που σχεδιάζει. Παράλληλα, θα κάνει ντεμπούτο η πρώτη συλλογή παπουτσιών της, ενώ θα δουν και γυαλιά ηλίου, αρκετά από τα οποία τα έχουμε δει να τα φορά κατά καιρούς.

«Αν πριν πέντε χρόνια κάποιος μου έλεγε ότι θα αποκτήσω μαγαζί στη Dover Street, θα γελούσα. Κι όμως το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα», λέει η ίδια στην αγγλική Metro -για την οποία άνοιξε τις πόρτες του καταστήματος της πριν τα επίσημα εγκαίνια. Και πώς να μην ήταν όνειρο, όταν κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο βλέπει κανείς ορισμένα από τα διασημότερα καταστήματα της αγγλικής πρωτεύουσας, όπως αυτά των Κριστιάν Λουμπουτέν, McQ και φυσικά το Dover Street Market.

Πάντως, εξήγησε ότι θέλει τα ρούχα της να είναι προσιτά στην πλειοψηφία του κόσμου (!) και να μη διστάζει να μπει στο κατάστημα της, όπου μπορεί να αντικρίσει την ίδια πίσω από το ταμείο, «τον Ντέιβιντ (Μπέκαμ) στην πόρτα και τον Μπρούκλιν να βγάζει το χαρτζιλίκι του τα Σάββατα». Φυσικά και αστειεύεται βέβαια.

Δείτε το νέο μαγαζί της πριν αυτό ανοίξει τις πόρτες του…

 

 

Πηγή: newsbeast.gr