Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Νικολέτα Καρρά «Το ζητούμενο ανέκαθεν ήταν στη ζωή μου να τα έχω καλά με τον εαυτό μου»

Νικολέτα Καρρά: «Το ζητούμενο ανέκαθεν ήταν στη ζωή μου να τα έχω καλά με τον εαυτό μου»

Η Νικολέτα Καρρά φαίνεσαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και πολύ διακριτικός. Ένας τέτοιος άνθρωπος πόσο εύκολο είναι να βρει τις ευκαιρίες που του αξίζουν σε αυτό τον τόσο ανταγωνιστικό χώρο;

«Δεν είναι καθόλου εύκολο και σίγουρα σου παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο το να πετύχεις κάποια πράγματα. Έχοντας, λοιπόν, αυτήν τη φιλοσοφία στη ζωή μου και αυτή την κοσμοθεωρία, το ένιωθα ότι ίσως τα πράγματα θα καθυστερούσαν λιγάκι να έρθουν στον δρόμο μου όπως ακριβώς θα τα ήθελα» τόνισε στο TV Έθνος.
-Και όμως δεν άλλαξες ούτε τακτική, ούτε κοσμοθεωρία…
«Οχι βέβαια, γιατί για μένα το ζητούμενο ανέκαθεν ήταν στη ζωή μου να τα έχω καλά με τον εαυτό μου και να μπορώ το βράδυ να κοιμάμαι σαν πουλάκι (γέλια). Σε νοιάζει να λένε πρώτα πως είσαι καλό κορίτσι ή καλή ηθοποιός; Με νοιάζει να λένε και τα δύο. Πάντως έχουν ειπωθεί και περίεργα πράγματα για μένα.»
-Όπως;
«Όπως ότι είμαι σνομπ και απόμακρη.»
-Είσαι σνομπ και απόμακρη;
«Οχι, δεν ισχύει αυτό και όταν ακούγεται πάντα είναι από συναδέλφους και ανθρώπους που δεν με ξέρουν και δεν έχουμε συνεργαστεί. Τι να πω; Ισως αυτό να προέκυψε επειδή όταν δουλεύω είμαι απόλυτα στοχοπροσηλωμένη στη δουλειά μου και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο.»

Πηγή: gossip-tv.gr