Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
«Νομίζω δεν έχω ξαναερωτευτεί στη ζωή μου»

«Νομίζω δεν έχω ξαναερωτευτεί στη ζωή μου»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ

Η τηλεόραση, η νέα σειρά του ΑΝΤ1 στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και η προσωπική της ζωή ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε στην τελευταία της συνέντευξη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και όλη αυτή τη μεγάλη χαρά την οφείλω στον Βασίλη Θωμόπουλο, ο οποίος με πίστεψε. Ο ρόλος αυτός είναι πιο κοντά σ’ εμένα από οτιδήποτε άλλο έχω κάνει. Συνήθως κάνω πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το χαρακτήρα μου. Υποδύομαι, κυρίως, γυναίκες οι οποίες δεν είναι καθόλου… εγώ. Στους Συμμαθητές δεν χρειάζεται να υποδυθώ κάτι το οποίο δεν είμαι. Ο ρόλος μου είναι πολύ κοντά στο χαρακτήρα μου. Αυτό φαντάζομαι ότι είδαν και ο Βασίλης και το κανάλι και μου τον έδωσαν…» είπε η ηθοποιός για τον ρόλο της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 στον Ελεύθερο Τύπο.

Τέλος, απάντησε στο αν θεωρεί τον εαυτό της σέξι: «Σέξι είμαι στο σπίτι μου με τον άντρα μου. Αν με δεις στην καθημερινότητά μου πώς κυκλοφορώ, δεν νομίζω ότι, αν δεν ήμουν γνωστή, θα με κοίταγε κάποιος στο δρόμο και θα έλεγε: “Κοίτα μια σέξι γυναίκα”. Τις περισσότερες φορές κυκλοφορώ με φόρμα. Πολύ θα ήθελα να κυκλοφορώ κοκέτα αλλά δεν γίνεται πάντα», αλλά και στο αν είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα: «Είμαι πιο πολύ από ποτέ. Νομίζω ότι δεν έχω ερωτευτεί ξανά στη ζωή μου, τώρα το έκανα πρώτη φορά».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr