Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
«Ντέιβιντ σε λατρεύω»

«Ντέιβιντ σε λατρεύω»

Η δημόσια εκδήλωση αγάπης της Βικτόρια Μπέκαμ στον σύζυγο της

Βραβεύτηκε και έκανε μια ερωτική εξομολόγηση στον άνδρα της δημοσίως. Η Βικτόρια Μπέκαμ δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά της όταν παρέλαβε ένα ακόμη βραβείο ως σχεδιάστρια μόδας.

Η φίρμα με το όνομα της Βικτόρια Μπέκαμ βραβεύτηκε ως η καλύτερη για το 2014 στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας και η ίδια η 40χρονη σταρ έλαμπε μέσα στη δική της δημιουργία. Παρά το γεγονός ότι αναρρώνει από το πρόσφατο αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρισκόταν στο πλευρό της συζύγου του και φωτογραφήθηκε μαζί της, προτού ακούσει τα γλυκόλογα της Βικτόρια.

Ανεβαίνοντας να παραλάβει το βραβείο της, η Βικτόρια δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία, αλλά και τη συγκίνησή της.»Ουάου! Σας ευχαριστώ. Είμαι τόσο περήφανη που είμαι Βρετανίδα και απίστευτα περήφανη που έχτισα τη φίρμα μου στο ΗΒ. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ και αυτό είναι για εσάς», ήταν τα πρώτα λόγια της, κρατώντας το καλύτερο για μετά.

«Κάναμε μεγάλο δρόμο από εκείνο το καμαρίνι των Spice Girls, έτσι; Ντέιβιντ, με εμπνέεις κάθε μέρα. Με στηρίζεις. Εσύ το κάνεις αυτό δυνατό. Σε λατρεύω, όπως και τα παιδιά μου», ανέφερε η Βικτόρια, που μετά απευθύνθηκε στους γονείς της, λέγοντας τους «με αγαπάτε χωρίς όρια και ξέρω ότι είμαι κακός μπελάς».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr