Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

O Μπραντ Πιτ ταίριαξε τέσσερα ζωηρά χρώματα στο ντύσιμό του και ήταν μοναδικός [εικόνες]

Ο Μπραντ Πιτ αυτό το διάστημα δουλεύει πυρετωδώς για την επερχόμενη ταινία θρίλερ Wolves όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο 59χρονος ηθοποιός εθεάθη με εκκεντρικό ντύσιμο σε δημόσιο δρόμο της Νέας Υόρκης, όπου κάνουν τα γυρίσματα, και χάρισε στους θαυμαστές του το πιο λαμπερό του χαμόγελο. Συγκεκριμένα ο Πιτ ξεχώρισε μέσα στη νύχτα χάρη στο φουσκωτό φωσφόριζέ πορτοκαλί μπουφάν. Από μέσα φορούσε μια κόκκινη ζακέτα με κουμπιά και ένα κίτρινο πουκάμισο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φορούσε επίσης ένα casual ξεβαμμένο τζιν και λευκά αθλητικά παπούτσια, ενώ κρατούσε μια κόκκινη υφασμάτινη τσάντα περασμένη στον ώμο του και έναν σκούφο σε ζωηρό πράσινο χρώμα.

Ο πρωταγωνιστής του Ocean’s Eleven έδειχνε χαλαρός και άνετος με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου aviator με κεχριμπαρένιο τόνο και είχε ένα καλοδιατηρημένο μουσάκι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με κλασικό λουκ μετά ο Μπραντ Πιτ

Αργότερα ο Μπραντ Πιτ άλλαξε ρούχα και φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, ενώ καθόταν στη θέση του συνοδηγού ενός κασκαντέρ αυτοκινήτου με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο τιμόνι.

Ηταν και οι δύο πολύ χαμογελαστοί καθώς γύριζαν μια σκηνή καταδίωξης στην οποία καταδίωκαν τον ηθοποιό Austin Graham που τους ξέφυγε φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Ο Τζορτζ και ο Μπραντ φωτογραφήθηκαν αρκετές φορές να γελάνε καθώς φαίνεται ότι απολαμβάνουν πολύ τα γυρίσματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφίες: Getty Images


Πηγή