Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

O Μπρους Γουίλις άλλαξε τη διαθήκη του -Διέγραψε την Ντέμι Μουρ, τι αφήνει στις κόρες του

Ο Μπρους Γουίλις άλλαξε τη διαθήκη του και πλέον δεν περιλαμβάνει την Ντέμι Μουρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Την απόφαση να διαγράψει από την διαθήκη του την πρώην σύζυγό του, Ντέμι Μουρ, πήρε ο Μπρους Γουίλις, σύμφωνα με την ισπανική marca, αλλά αφήνει 1 εκατ. δολάρια στις 3 κόρες που απέκτησαν μαζί, Ράμερ, Σκάουτ και η Ταλούλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τη marca, ο ηθοποιός έχει αρχίζει να έχει προβλήματα στην επικοινωνία με το περιβάλλον εξαιτίας της αφασίας από την οποία πάσχει και, μεταξύ άλλων, η κατάσταση της υγείας του ευθύνεται για την αλλαγή στη διαθήκη.

«Ο Μπρους ήθελε να βεβαιωθεί ότι η νέα οικογένειά του θα είναι καλά» είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογενείας στο Radar Online. «Πιστεύει ότι η Ράμερ, η Σκάουτ και η Ταλούλα έχουν πάρει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει οικονομικά και τις έχει εξασφαλίσει για όλη τους τη ζωή». 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τα 250 εκατομμύρια δολάρια, όσο είναι και η καθαρή αξία της συνολικής του περιουσίας, ο Γουίλις αφήνει μόνο από 1 εκατομμύριο στις κόρες που απέκτησε με την Ντέμι Μουρ, τις Ράμερ, Ταλούλα Μπελ και Σκάουτ ΛαΡού Γουίλις.

Οι μικρές κόρες του Γουίλις θα πάρουν τα περισσότερα λεφτά

Πληροφορίες από το περιβάλλον του ηθοποιού, υποστηρίζουν ότι η υπόλοιπη περιουσία του σταρ θα διατεθεί για τα μικρότερα από τα παιδιά του, αλλά και τη νέα του σύζυγο, Έμα Χένινγκ. Πρόκειται για τις κόρες του με το μοντέλο, τη Μέιμπελ που είναι 10 ετών και την Έβελιν, μόλις 8 ετών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Μπρους πιστεύει επίσης ότι η Ντέμι, της οποίας η περιουσία κοστολογείται περίπου στα 200 εκατομμύρια δολάρια, θα είναι πάντα εκεί για τις Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα» ανέφερε άλλη πηγή στο δημοσίευμα.


Πηγή