Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

«O πρώτος πιλότος του Game of Thrones ήταν καταστροφικός»

Τα πλάνα από πρόβες, αρχικούς πιλότους και οντισιόν σε σειρές και ταινίες που αγαπήθηκαν από το κοινό, είναι δύσκολο να τα βρει κανείς αλλά μέσα τους κρύβουν διαμάντια καθώς παρουσιάζονται οι αστέρες τελείως απογυμνωμένοι από το στάτους του σταρ και δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Ο Κιτ Χάρινγκτον έχει κάνει τεράστιο γκελ παγκοσμίως ως ο Τζον Σνόου από το Game of Thrones, τη σειρά φαινόμενο που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατών. Ο γνωστός ηθοποιός λοιπόν έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στον Guardian, όπου αναφέρει πως «ο πιλότος που γυρίστηκε για το Game of Thrones ήταν εντελώς λάθος από πολλές απόψεις».

«Είχαν κάνει πολλά λάθη. Δεν έδειχνε σωστό, δεν το ένιωθες σωστό, δεν είχε τίποτα το ξεχωριστό». Στο πρώτο εκείνο επεισόδιο ο Τζον Σνόου φορούσε περούκα και ήταν ξυρισμένος. Εικόνα που δεν έχει σχέση με τον σκληρό ηγέτη που θα βγει μπροστά στον στρατό των νεκρών.

Ο ίδιος ο Χάρινγκτον ισχυρίζεται πως δεν το έχει δει, αλλά οι δημιουργοί της σειράς, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις, έχουν ένα αντίγραφο με το οποίο «απειλούν» τον ηθοποιό. «Λένε ότι αν ποτέ τους τσαντίσω πολύ θα το ανεβάσουν στο YouTube. Πότε πότε μου στέλνουν ένα screenshot, έτσι ως απειλή».

Μετά τον «καταστροφικό», όπως τον χαρακτηρίζει, πιλότο οι Μπένιοφ και Βάις άρχισαν τις αλλαγές. Ο 23χρονος τότε Χάρινγκτον μάκρυνε το μαλλί του, άφησε γένια για πρώτη φορά στη ζωή του και έριξε λίγη λάσπη στο πρόσωπο για να δείχνει πιο σκληρός.

localStorage.clear();


Πηγή