Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

O Σον Κομπς (Παφ Ντάντι) κατηγορείται για βιασμό από την πρώην σύντροφό του

Η performer της R&B Κασάντρα Βεντούρα, γνωστή και ως «Κάσι», κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της και εκ των κορυφαίων καλλιτεχνών της χιπ χοπ μουσικής στις ΗΠΑ, Σον Κομπς.

Ο Κομπς, γνωστός και ως Παφ Ντάντι, ήταν ζευγάρι με την Κάσι για 12 χρόνια (2007-2018), με την τραγουδίστρια να τον κατηγορεί πως επί χρόνια υπέστη σωματική κακοποίηση, βιασμό και «σεξουαλική σκλαβιά».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η Κάσι κατέθεσε στο δικαστήριο πως την ανάγκασε να κάνει σεξ με άνδρες ιερόδουλους, ενώ εκείνος τραβούσε σκηνές με το κινητό του.

Η μήνυση κατατέθηκε στο Μανχάταν, με την τραγουδίστρια να κάνει λόγο για 10ετή ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της. Κατέθεσε ακόμη πως προσπαθούσε να την ελέγχει απόλυτα, ενώ την ανάγκαζε σε χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Τον κατηγορεί, μάλιστα, πως τη βίασε στο τέλος της σχέσης τους, το 2018.

Ο δικηγόρος του Παφ Ντάντι ανέφερε πως ο πελάτης του «αρνείται τις προσβλητικές και εξοργιστικές κατηγορίες» και ότι «είναι αβάσιμα και εξοργιστικά ψέματα, με σκοπό να τον εκβιάσει και να του πάρει 30.000.000, απειλώντας τον με τη συγγραφή βιβλίου με το οποίο θα του κατέστρεφε την καριέρα».

Ο Παφ Ντάντι το 2017 ήταν ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα έσοδα, ύψους 130 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο για εκείνη τη χρονιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή