Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

O Τάκης Ζαχαράτος μιμείται επικά Βανδή – Μπισμπίκη: Δεν γινόταν να μην γίνω το «Ζευγάρι της Χρονιάς»

Γνωστός για τις μιμήσεις του ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη και έδωσε ρεσιτάλ γέλιου στο Instagram.

Ο Τάκης Ζαχαράτος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο μιμείται τη Δέσποινα Βανδή την ώρα που τραγουδά στη πίστα και στη συνέχεια τον Βασίλη Μπισμπίκη ως… θαμώνα να την καμαρώνει, κάτι, δηλαδή, που γίνεται συχνά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ζουν έναν μεγάλο έρωτα και δεν διστάζουν να το δείχνουν. Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται κάθε εβδομάδα ανάμεσα στους θαμώνες του μαγαζιού όπου η Δέσποινα Βανδή κάνει τις νυχτερινές της εμφανίσεις με τις Μέλισσες.

Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Τάκη Ζαχαράτο που θέλησε να τους τρολάρει με τον δικό του απολαυστικό τρόπο. Ο καλλιτέχνης, ως Δέσποινα Βανδή, τραγουδά το γνωστό κομμάτι «Του αγοριού απέναντι» και δείχνει τον τρελό έρωτα που υπάρχει μεταξύ του ζευγαριού.

«Δεν γινόταν να μην γίνω το «Ζευγάρι της Χρονιάς» @bisbikis.vasilis @desp1navandi ❤️», έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος στη λεζάντα της ανάρτησής του. Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν το post είναι και Βασίλης Μπισμπίκης που έβαλε ένα emogi να γελά μέχρι δακρύων και μία καρδούλα.

Δείτε το βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή