Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Ο καρκίνος έκανε τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου»

«Ο καρκίνος έκανε τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το πώς αντιμετώπισε το πρόβλημα της υγείας του

Περίπου ένα χρόνο μετά αφού εξομολογήθηκε την μάχη του με τον καρκίνο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει την νόσο, αν φοβήθηκε καθόλου όλο αυτό το διάστημα, ενώ εξήγησε και για ποιο λόγο βγήκε να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα της υγείας του.

«Δεν είδα αλλιώς τα πράγματα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως ούτε στο μυαλό μου και πολύ περισσότερο στον τρόπο της ζωής μου. Από την πρώτη στιγμή είπα ο καρκίνος κάνει την δουλειά του κι εγώ την δική μου. Έχουμε και δουλειές. Δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι τώρα. Δεν άλλαξε τίποτα» δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, προσθέτοντας πως «ο φόβος δεν μπήκε στην ζωή μου. Είναι θέμα χαρακτήρα. Έτσι είμαι εγώ. Έχω κάποιες περίεργες αντιλήψεις για την ζωή και θεωρώ πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Μάλιστα δεν έκρυψε ότι άποψή του είναι πως «όταν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει οπότε μέχρι να γίνει αυτό ο καθένας κάνει την δουλειά του. Το σωστό είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος – γιατί εγώ δεν είμαι τόσο πολιτισμένος -, να προβλέπει και να κάνει προληπτική ιατρική. Εγώ το πρόλαβα γιατί έχω πολύ καλούς φίλους-γιατρούς δίπλα μου».

Τέλος, εξήγησε ότι βγήκε και μίλησε γι’ αυτό, επειδή «ένα από τα πράγματα που δεν μου αρέσουν στην ελληνική κοινωνία, είναι αυτή η κρυψίνοια και ο φόβος μην μαθευτεί κάτι. Έχω συναντήσει ανθρώπους σπουδαίους κατά τα άλλα, που το έκρυβαν ως κόρη οφθαλμού. Αυτό είναι μεγάλο λάθος και πολύ κακό. Είναι ένα από τα προβλήματα που έχουμε στην κοινωνία. Για αυτό βγήκα και μίλησα. Γιατί τα πράγματα πρέπει να τα λέμε. Ότι είναι αρρώστια και πέρασε ή δεν πέρασε!»

Πηγή: newsbeast.gr