Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Ο "μηχανόβιος" Γιάννης Βαρουφάκης»

«Ο “μηχανόβιος” Γιάννης Βαρουφάκης»

Το CNN ρώτησε τους πολίτες για την εμφάνιση του νέου υπουργού

Το θέμα της εμφάνισης του νέου υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, συνεχίζει να μονοπωλεί τα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου.

Ρεπορτάζ του αμερικανικού CNN παρουσιάζει το στυλ του κ. Βαρουφάκη στη συνάντηση με το βρετανό ομόλογό του, Τζόρτζ Όσμπορν. «Στο Λονδίνο αυτή τη βδομάδα αποκάλυψε ένα πιο εντυπωσιακό look, πιο “μηχανόβιο” από τον υπουργό Οικονομικών», λέει η ρεπόρτερ, υπό τους ροκ ήχους ηλεκτρικής κιθάρας.

Κατόπιν, το ρεπορτάζ παρουσιάζει τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του Βαρουφάκη σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις του, των τελευταίων ημερών.

Το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται, με τη δημοσιογράφο να βγαίνει στους δρόμους κρατώντας δύο φωτογραφίες, μία του Βαρουφάκη και μία του Όσμπορν, και να ρωτάει τον κόσμο τι πιστεύει για την εμφάνιση του καθενός.

«Μοιάζει πιο χαλαρός, πιο έμπιστος», λέει ένας άντρας, σημειώνοντας ωστόσο ότι και ο Όσμπορν μοιάζει ευχάριστος και προσιτός, αν και πιο προσιτός παραμένει ο κ. Βαρουφάκης, «καθώς μοιάζει με καθημερινό άνθρωπο».

Ο Βαρουφάκης είναι «ένας άνδρας “πολλών τίτλων”, ο οποίος κρατά την τύχη της Ελλάδας στα χέρια του», καταλήγει η ρεπόρτερ.

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: newsbeast.gr