Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ο πλακατζής Ρόμπι Ουίλιαμς

Ο πλακατζής Ρόμπι Ουίλιαμς

Άλλαξε… ρόλους με τη σύζυγο του – Δείτε το βίντεο

Ταλαιπωρήθηκε, αλλά γέννησε και είδε τον Ρόμπι Ουίλιαμς να χορεύει από τη χαρά του μετά. Η σύζυγος του Άιντα Φιλντ συμμερίστηκε την «τρελά» του για ακόμη μια φορά.

Τι και αν την νευρίασε όταν προσπαθούσε να γεννήσει κι εκείνος τραγουδούσε; Το ζεύγος Ουίλιαμς-Φιλντ βρήκε το όνομα για τον πρώτο γιο του. Τσάρλτον Βάλεντάιν Ουίλιαμς θα ονομαστεί ο μικρός και έτσι οι δυο τους είπαν να το γιορτάσουν με ένα –ακόμη- «τρελό» βίντεο.

Η Αίντα προχωρά με το ζόρι προς την πόρτα. Λογικό θα σκεφτεί κάποιος αφού πριν μερικές ημέρες γέννησε και είναι ταλαιπωρημένη. Μόλις φτάνει στη γωνία του διαδρόμου και παίρνει τη στροφή όμως, φαίνεται πως προχωρά μετά δυσκολίας καθότι σπρώχνει ένα καροτσάκι. Στο καροτσάκι που θα έπρεπε να κάθεται η ίδια κατά την έξοδο της από το μαιευτήριο, κάθεται ο Ρόμπι Ουίλιαμς κρατώντας στην αγκαλιά του τον γιο τους.

Οι δυο τους άλλαξαν ρόλους, με τον τραγουδιστή να το ανεβάζει στο διαδίκτυο και να γράφει «Ο Τσάρλτον Βάλεντάιν Ουίλιαμς έφυγε από το νοσοκομείο… και ο Μπαμπάς είναι μια χαρά στην υγεία του» (αντί για τη μαμά)!

Δείτε τον… πλακατζή τραγουδιστή και το βίντεο του:

Πηγή: newsbeast.gr