Κυριακή , 28 Φεβρουάριος 2021
O Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά

O Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά

Διαβάστε την πρωτότυπη ανακοίνωση στο Facebook

Με έναν πρωτότυτπο τρόπο αποφάσισε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να ανακοινώσει τη γέννηση της κόρης του.

Ο Ironman μοιράστηκε τον ερχομό της κόρης του Άβρι Ρόελ Ντάουνι με ένα αστείο status στο λογαριασμό του στο Facebook. Μάλιστα, η διατύπωση της είδησης παραπέμπει σε γυρίσματα νέας ταινίας:

«Ύστερα από εννέα μήνες εντατικής ανάπτυξης, η Ομάδα Ντάουνι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρότζεκτ της για το φθινόπωρο 2014/χειμώνα 2015. Η παραγωγή ξεκίνησε και θα συνεχιστεί μέχρι να πει: “Μπαμπά! με φέρνεις σε δύσκολη θέση…Είμαι 30 χρονών, αυτό πρέπει να σταματήσει”…Η Άβρι Ρόελ Ντάουνι ήρθε στην οικογένεια @ 3:22 π.μ. στις 4 Νοεμβρίου…ζυγίζει 3,17 κιλά κι είναι 50,8 εκατοστά, συνοδεύεται από μία σειρά χαρακτηριστικών της Σούζαν που φαίνεται ότι υπερίσχυσαν του “σκάρτου” DNA μου. Θα ανεβάζω φωτογραφίες της εδώ+εκεί όταν θα σταματήσω να την χαζεύω».

Η νεογέννητη κόρη του 49χρονου ηθοποιού και της 40χρονης συζύγου του Σούζαν, η οποία είναι παραγωγός, είναι το δέυτερο παιδί του ζευγαριού που παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2005. Έχει έναν αδελφό, τον 2χρονο Έξτον Ελάιας, ενώ ο ηθοποιός έχει έναν ακόμη γιό με την πρώτη του σύζυγο Ντέμπορα Φάλκονερ, τον 21 ετών Ίντιο.

Πηγή: newsbeast.gr