Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
«Ο Τσίπρας πρέπει να βρει έναν αθηναίο ράφτη με καλή αισθητική»

«Ο Τσίπρας πρέπει να βρει έναν αθηναίο ράφτη με καλή αισθητική»

Περιοδικό μόδας σχολιάζει την εμφάνιση του νέου πρωθυπουργού

Μετά τη σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα και τις προτάσεις της Vogue για την γκαρνταρόμπα της, στο «μικροσκόπιο» έγκυρου περιοδικού μόδας μπαίνει και ο νέος πρωθυπουργός και οι ενδυματολογικές του επιλογές.

Συγκεκριμένα, το site και περιοδικό «Women’s Wear Daily», ονοματίζει τον κ. Τσίπρα «Πρόσωπο της Εβδομάδας» και βαθμολογεί την εμφάνισή του, με «C», δηλαδή με «Γ», βαθμός διόλου κολακευτικός.

Κατόπιν, το περιοδικό κάνει τις προτάσεις του για τις αλλαγές στις οποίες πρέπει να προχωρήσει –ενδυματολογικά μιλώντας- ο κ. Τσίπρας!

Αναφορικά με το κούρεμά του, το περιοδικό σημειώνει: «Έχει ένα ενδιαφέρον κούρεμα, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα προϊόν ανανέωσης των μαλλιών. Θα μπορούσε να αρχίσει να υποχωρεί ανά πάσα στιγμή».

Από την άλλη, αναφορικά με την απουσία γραβάτας, τονίζεται: «Έχει επιλέξει να μη φοράει γραβάτα, ώστε να προσεγγίσει τους απλούς ανθρώπους. Ευτύχημα για τον ίδιο, καθώς βοηθάει να περιορίσει την έλλειψη του θεληματικού πηγουνιού».

Για το κουστούμι: «Το κοστούμι που φοράει εφαρμόζει σωστά στους ώμους, αλλά δεν του προσδίδει καμία δυναμική» καθώς και: «Είναι ο νεαρότερος έλληνας πρωθυπουργός των τελευταίων 150 χρόνων. Πρέπει να αναβαθμίσει το παιχνίδι της εμφάνισής του. Το κοστούμι που θυμίζει οικοτροφείο είναι βαρετό και αχαρακτήριστο. Χρειάζεται να βρει έναν αθηναίο ράφτη με καλή αισθητική και στυλ».

Για τα χέρια τους: «Περιέργως, έχει κοντά χέρια και όλο αυτό το περισσευούμενο ύφασμα δεν προσφέρει καμία βελτίωση».

Για τα πόδια και το παντελόνι του: «Λιγότερος μουσακάς, περισσότερη άσκηση» και «ίσως ο αθηναίος ράφτης μπορεί να περισώσει αυτό το παντελόνι στενεύοντας το μπατζάκι στο τελείωμά του».

Τέλος, αναφορικά με τα παπούτσια του, το περιοδικό σημειώνει: «Τα παπούτσια ταιριάζουν με τη ζώνη του, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτά, αλλά εξαφανίζονται. Με μια καλύτερη συνολική εμφάνιση, θα μπορούσαν να αναβαθμίσουν το στυλ του».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr