Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Οδεύει προς το NBC η Πίπα Μίντλετον

Οδεύει προς το NBC η Πίπα Μίντλετον

Έκανε δοκιμαστικό για παρουσιάστρια

Συζητήσεις επί συζητήσεων… Η Πίπα Μίντλετον δεν τα παρατά και κυνηγά με νύχια και με δόντια μια δουλειά στην τηλεόραση.

Η αδελφή της Δούκισσας του Cambridge θέλει να λάμψει μπροστά από το φακό και εδώ και μήνες βρίσκεται σε μυστικές διαπραγματεύσεις με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Το κανάλι σοβαρά να την εντάξει στο δυναμικό της εκπομπής «Today Show», σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα «Page Six» σε αποκλειστικό δημοσίευμα της. Πάντως, οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν το παραδέχονται επίσημα.

Όπως αναφέρεται το ενδιαφέρον τους προσέλκυσε μια συνέντευξη που είχε πάρει τον Ιούνιο η 31χρονη Πίπα από τον Ματ Λόιερ, πετυχαίνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της. Έτσι, αποφάσισαν να συζητήσουν μαζί της και εν τέλει να της δώσουν μια πρώτη ευκαιρία. Η αδελφή της Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε στα στούντιο του καναλιού στη Γιούτα για να κάνει ένα δοκιμαστικό και αν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό θα πάρει μια θέση παρουσιάστριας στην εκπομπή.

Όσο για το αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθεί; Πρόκειται για τους τομείς της υγείας και της φυσικής κατάστασης, όπως στη στήλη που έγραφε στην «Daily Telegraph».

Πηγή: newsbeast.gr