Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Οι δίδυμες της συγχρονισμένης κολύμβησης που τραβούν τα βλέμματα στο Ρίο

Οι δίδυμες της συγχρονισμένης κολύμβησης που τραβούν τα βλέμματα στο Ρίο

Κάνουν τα πάντα μαζί και αγαπούν τις selfies

Η Bia και η Branca Feres είναι πανομοιότυπες δίδυμες, κάνουν συγχρονισμένη κολύμβηση, αλλά και οτιδήποτε άλλο παρέα στην καθημερινότητά τους.

sillyrio1

Οι αδερφές, ηλικίας 28 ετών συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς του Ρίο ελπίζοντας σε ένα μετάλλιο για τη χώρα τους, τη Βραζιλία. Οι ίδιες είναι πολύ διάσημες στη χώρα τους και εκτός από τον αθλητισμό, έχουν προτάσεις για παρουσίαση στην τηλεόραση και το μόντελινγκ.

sillyrio3

Τραβούν τα βλέμματα κυρίως των μέσων της χώρας τους βγάζοντας αποκαλυπτικές φωτογραφίες και δημοσιεύοντάς τις στα κοινωνικά τους δίκτυα. Δείχνουν τη κοινή ζωή τους και αυτό περιλαμβάνει ότι πηγαίνουν μαζί στο γυμναστήριο, κάνουν συγχρονισμένη κολύμβηση ενώ ακόμη κοιμούνται μαζί και στο ίδιο κρεβάτι το βράδυ.

sillyrio4

Ένα από τα πράγματα όμως που έκανε τα μέσα της Βραζιλίας να ασχοληθούν ακόμη περισσότερο με τις δύο κοπέλες ήταν όταν έκαναν ταυτόχρονα την ίδια αυξητική στήθους. Ξεκίνησαν να εμφανίζονται σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έγιναν διάσημες.

sillyrio5

Όμως, παρά τις συνεχείς selfies τους και την ενασχόληση με άλλες δουλειές, όπως τηλεοπτικές, σύμφωνα με την Daily Mail βρήκαν το χρόνο και κατάφεραν να πληρούν τις προϋποθέσεις για τους Αγώνες του Ρίο.

sillyrio7

Για ένα διάστημα είχαν σταματήσει την ενασχόλησή τους με την συγχρονισμένη κολύμβηση και στράφηκαν στο μόντελινγκ αλλά επέστρεψαν σε σύντομο σχετικά χρονικό διάσημα στις προπονήσεις για το επόμενο μεγάλο βήμα, τους Ολυμπιακούς.

sillyrio8

Το σίγουρο είναι πως πέρα από το αθλητικό ενδιαφέρον, τραβούν τα βλέμματα και με την εμφάνισή τους. Είναι οι δίδυμες των Ολυμπιακών που ξεχωρίζουν και το επιδιώκουν…

sillyrio9

sillyrio10sillyrio11

sillyrio6

sillyrio2

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr