Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Οκτώ γυναίκες των ποδοσφαιριστών που τρελαίνουν τις κερκίδες

Οκτώ γυναίκες των ποδοσφαιριστών που τρελαίνουν τις κερκίδες

Προσφέρουν το δικό τους θέαμα – Δείτε τις φωτογραφίες τους

Οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών θα μπορούσαν άνετα να αποτελέσουν τα μέλη ειδικών καλλιστείων.

Είναι νέες, ωραίες και ομορφαίνουν τις κερκίδες σε κάθε εμφάνισή τους. Μπορεί οι παίκτες να κλέβουν τα βλέμματα με τα γκολ τους, όμως οι γυναίκες τους προσφέρουν το δικό τους μοναδικό θέαμα σε κάθε εμφάνισή τους.

1. Γιολάντε Καμπάου

11_1

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια από τις ομορφότερες γυναίκες και συζύγους ποδοσφαιριστών. Είναι ο δεύτερος γάμος του μέσου της Γαλατασαράι, Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Μάλιστα, για την Iσπανίδα καλλονή ο Σνάιντερ είχε βαπτιστεί καθολικός στο Μιλάνο. Η ίδια έγινε γνωστή δημοσίως το 2004 με την εμφάνισή της στο Snowfever.

2. Σάρα Καρμπονέρο

2_12

Η 32χρονη αθλητική δημοσιογράφος από την Ισπανία «έκλεψε» την καρδιά του Ίκερ Κασίγιας και δεκάδων άλλων ανδρών. Το 2014 μάλιστα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και τώρα περιμένει το δεύτερο. Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια από τις πιο καυτές παρουσίες των γηπέδων με το πιο λαμπερό βλέμμα.

3. Πιλάρ Ρούμπιο

33_1

Ή αλλιώς η κυρία του Σέρχιο Ράμος. Είναι ζευγάρι με τον διεθνή ποδοσφαιριστή από τον Σεπτέμβριο του 2012 και τον Μάιο του 2014 έφερε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί. Η μελαχρινή καλλονή είναι Ισπανίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Οι φωτογραφίες της Πιλάρ δείχνουν ότι ο αμυντικός της Ρεάλ ξέρει να παίζει καλή μπάλα και εκτός γηπέδου.

4. Μελίσσα Σάτα

4_144_2

Σύντροφος του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ από το 2011 που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τη φανέλα της Μίλαν. Είναι τηλεπερσόνα και κυρίως γνωστή για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία. Το 29χρονο μοντέλο διαθέτει πολλούς λόγους για τους οποίους ο Μπόατενγκ δεν έχει μάτια για άλλη… Βέβαια η ίδια έχει… θητεία στους ποδοσφαιριστές.

5. Νάταλι Βέμπερ

55_35_1

Η σεξοβόμβα που άλλοτε εμφανίζεται ως ξανθιά και άλλοτε ως μελαχρινή έχει πάρει τα μυαλά του Μάουρο Σάρατε, της Γουεστ Χαμ με τα πλούσια προσόντα της και όχι άδικα…

6. Βικτόρια Βάργκα

6

Μοντέλο από την Ουγγαρία και σύντροφος του Ιταλού ποδοσφαιριστή Γκρατσιάνο Πελέ, η Βικτόρια είναι

μια από τις πιο γοητευτικές και νεανικές παρουσίες στα γήπεδα. Παράλληλα, όπως φαίνεται την αγαπάει ο φακός και εκείνη να ποζάρει με εσώρουχα και μαγιό αποτελώντας ένα ανερχόμενο αστέρι.

7. Σακίρα

7_17_37

Τελευταία αλλά και πιο καυτή από όλες σύμφωνα με το ανδρικό κοινό. Η μικροσκοπική Σακίρα «βάζει κάτω» τις νεότερες της καθώς έχει φανατικό ανδρικό κοινό. H Kολομβιανή σταρ του τραγουδιού και σύζυγος του άσου της Mπαρτσελόνα, Zεράρντ Πικέ, μπορεί να μην είναι πλέον ελεύθερη και να έχει παιδί, αλλά πάντα έχει μια θέση στην καρδιά των ανδρών και μια θέση σε αυτή τη λίστα της αξίζει δικαιωματικά.

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr