Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Οι καλοντυμένες των Όσκαρ

Oscar 2015: Οι καλοντυμένες της βραδιάς

Ας είμαστε ειλικρινείς! Οι γυναίκες περιμένουμε τα Oscar όχι μόνο για να δούμε ποιοι θα «τσεπώσουν» τα χρυσά αγαλματίδια αλλά και για να σχολιάσουμε τα φορέματα που επέλεξαν οι μεγάλες σταρ για να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί.

Οι διάσημες παρευρισκόμενες έβαλαν και φέτος τα δυνατά τους  στην 87η τελετή απονομής των βραβείων Oscar. Εμείς ξεχωρίσαμε τα 10 πιο εντυπωσιακά φορέματα και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω…

Kelly Osbourne

Ένα μαύρο φόρεμα από την συλλογή της Rita Vinieris επέλεξε η Kelly Osbourne και το συνδύασε με παπούτσια Sophia Webster.  Την παράσταση ωστόσο έκλεψε η ιδιαίτερη κόμη της!

Julianne Moore

Η βραβευμένη της βραδιάς,  Julianne Moore περπάτησε στο κόκκινο χαλί με custom made strapless φόρεμα Chanel και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Jennifer Lopez

Πριγκιπική  τουαλέτα Elie Saab Fall 2014 επέλεξε να φορέσει η Jennifer Lopez. Της πήγαινε πολύ!

Keira Knightley

Ρομαντική εμφάνιση έκανε και η εγκυμονούσα Keira Knightley με παστέλ τουαλέτα Valentino.

Naomi Watts

Η υφή του metallic φορέματος Armani Prive της Naomi Watts είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Το κόψιμο του ντεκολτέ είναι εκπληκτικό πάνω της και το μαύρο bandeau κάτι περισσότερο από ευχάριστη έκπληξη!

Rita Ora

Από τις καλοντυμένες της βραδιάς ήταν και η Rita Ora, η οποία επέλεξε μία δημιουργία του οίκου Marchesa σε μπλε σκούρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Το χρώμα της τουαλέτας «έδεσε» τέλεια με τα μαλλιά της.

Cate Blanchett

Μια πολύ κομψή εμφάνιση έκανε η Cate Blanchett με τη μαύρη τουαλέτα που φέρει την υπογραφή του οίκου Maison Margiela Couture. Την συνδύασε με ένα πολύ εντυπωσιακό κολιέ.

Gwyneth Paltrow

Ένα φόρεμα με ρομαντική διάθεση Ralph & Russo φόρεσε η Gwyneth Paltrow. Μας θύμισε λίγο την εμφάνιση που είχε κάνει στα Oscar το 2012 που βραβεύτηκε αλλά δεν παύει να είναι και πάλι εντυπωσιακή.

Marion Cotillard

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε με λευκή δημιουργία από την haute couture συλλογή του οίκου Dior, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και χρόνια.

Dakota Johnson

Για το τέλος φυλάμε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του Hollywood που δεν είναι άλλη από την Dakota Johnson. Μας άρεσε πολύ η πρωταγωνίστρια του “50 Shades of Grey”, η οποία έκανε μια αποκαλυπτική εμφάνιση με μια κόκκινη τουαλέτα Saint Laurent. Τη συγχαίρουμε!

 

 

 

Πηγή: baby.gr