Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Όταν χωρίζεις ή πεθαίνει ο άντρας σου νιώθεις ότι καταστρέφεται η ζωή σου»

«Όταν χωρίζεις ή πεθαίνει ο άντρας σου νιώθεις ότι καταστρέφεται η ζωή σου»

Τι συμβουλεύει η Τσαπανίδου τις γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Πόπη Τσαπανίδου και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και την τηλεόραση.

«Ανέκαθεν μ’ ενδιέφερε η ενημέρωση. Υπήρξε όμως, μία περίοδος στη ζωή μου που κάποιοι πίστεψαν ότι θα μπορούσα να δοκιμαστώ και στην ψυχαγωγία. Ήταν η εποχή που δούλεψα με τη Ρίκα Βαγιάνη στην εκπομπή «10 με 2», στη δημόσια τηλεόραση. Ουσιαστικά, αυτό ήταν το πρώτο infotainment της ελληνικής τηλεόρασης. Το έκανα, αν και δεν ένιωθα άνετα μέσα σ’ αυτό. Ίσως, αν είχα τότε άλλη επιλογή επαγγελματική, να μην το είχα τολμήσει. Εκείνα τα δυόμισι χρόνια που συνεργαστήκαμε με τη Ρίκα, ήταν από τα καλύτερα σχολεία που πέρασα στη δουλειά. Τότε έμαθα να περπατάω στο πλατό, να στέκομαι μπροστά στις κάμερες, να είμαι πιο χαλαρή στο φακό» δήλωσε στο «Hello» η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Star.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στο παρελθόν της: «Μίλησα πολύ για το παρελθόν μου κι επειδή ήταν μια φάση πολύ δύσκολη, αφήνω κάθε φορά μια πικρή αίσθηση. Η ζωή μου δεν ήταν γεμάτη μόνο πίκρες, αλλά και χαρές. Κι αυτό είναι που θέλω να κρατήσουν οι μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. Οι γυναίκες που η ζωή τους άλλαξε προς αυτή τη δύσκολη φάση… εντελώς αυθόρμητα μου βγαίνει να πω ότι ‘’καταστράφηκε η ζωή τους’’. Δυστυχώς έτσι νιώθεις όταν χωρίζεις ή πεθαίνει ο άντρας σου».

Και συνεχίζει: «Η πρώτη σου αίσθηση είναι ότι καταστράφηκε η ζωή σου και ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ ξανά να σταθείς στα πόδια σου. Ο λόγος, λοιπόν, για τον οποίο αναφέρομαι σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου, είναι επειδή θέλω να καταλάβουν αυτές οι γυναίκες πως τίποτα δεν αλλάζει για πάντα. Είναι μια δύσκολη περίοδος που παλεύεται και μπορείς να πας παρακάτω».

Όσο για το πώς φαντάζεται την ζωή της σε πέντε χρόνια από τώρα, η Πόπη Τσαπανίδου είπε:

«Ξέρεις τι πραγματικά θέλω; Να μπορώ σε πέντε χρόνια από τώρα, να κάνω ό,τι πραγματικά θέλω. Αυτό θα ‘ χει σίγουρα διαδίκτυο μέσα. Την τηλεόραση την αγαπώ κι εύχομαι να συνεχίσει να μ΄ αγαπά κι αυτή».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr