Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η παίκτρια του γκολφ που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους

Η παίκτρια του γκολφ που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους

Οι φωτογραφίες της Paige Spiranac «ρίχνουν» το Instagram

Μπορεί το γκολφ να είναι βαρετό για πολλούς αλλά η συγκεκριμένη παίκτρια το κάνει λίγο πιο ενδιαφέρον. Η 23χρονη Paige από το Κολοράντο έχει καταφέρει να γίνει γνωστή όχι μόνο για τις επιδόσεις της στο γκολφ αλλά και για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Spiranac συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες είτε εντός είτε εκτός γηπέδου με στενά και προκλητικά ρούχα συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes σε κάθε ανάρτηση.

Το περιοδικό FHM της έδωσε τον τίτλο της πιο σέξι αθλήτριας για το 2015 αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι χτίζει την καριέρα της πάνω στην εμφάνισή της. Δεν φαίνεται όμως να την απασχολεί και από την 77η θέση στην παγκόσμια κατάταξη του γκολφ λέει πως στο μέλλον θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο κατακτώντας υψηλότερες θέσεις σε αυτό που τόσο της αρέσει.

Μια από τις πιο πρόσφατες διοργανώσεις που συμμετείχε η νέα -στον επαγγελματικό χώρο του γκολφ- παίκτρια είναι το «Omega Dubai Ladies Masters» στο οποίο δεν κατάφερε να πάρει κάποια καλή θέση.

Εκτός από τον χώρο του γκολφ όμως η Paige αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο, όπου ειδικεύτηκε στον τομέα των επικοινωνιών.

Προέρχεται από μια αθλητική οικογένεια η οποία την στηρίζει και δεν απαντά στα αρνητικά σχόλια όσον αφορά το ταλέντο της στο γκολφ. Το σίγουρο είναι πώς το όνομά της θα ακουστεί τα επόμενα χρόνια είτε στο χώρο του γκολφ είτε του μόντελινγκ, καθώς δεν είναι λίγες φορές που βλέπουμε αθλήτριες να «μεταπηδούν» στο χώρο και να συνεργάζονται με οίκους μόδας…

Προς το παρόν απολαμβάνει την όλο αυξανόμενη δημοτικότητα της και τα εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια σε κάθε φωτογραφία της…

paige5paige4paige3paige2paige6paige7paige8paige9paige10paige11paige12

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr