Παρασκευή , 22 Σεπτέμβριος 2023
Παντρεύεται ξανά η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα; ΔΕΙΤΕ τον γαμπρό!

Παντρεύεται ξανά η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα; ΔΕΙΤΕ τον γαμπρό!

Να ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας θέλουν οι φήμες την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, περίπου τρία χρόνια μετά το διαζύγιο από τον Κριστιάν Καρεμπέ!

Το μοντέλο με τα πανύψηλα πόδια ζει τον έρωτα στο πλευρό ενός Μαροκινού δισεκατομμυριούχου, ονόματι Αντρέ Οχανιάν, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Να ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας θέλουν οι φήμες την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, περίπου τρία χρόνια μετά το διαζύγιο από τον Κριστιάν Καρεμπέ!  Το μοντέλο με τα πανύψηλα πόδια ζει τον έρωτα στο πλευρό ενός Μαροκινού δισεκατομμυριούχου, ονόματι Αντρέ Οχανιάν, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γάμος θα γίνει στα μέσα Ιουνίου, στο Μαρακές, εκεί όπου ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και αρκετοί celebrities από την διεθνή showbiz, ενώ, μετά την τελετή, θα ακολουθήσει χλιδάτη δεξίωση στο πολυτελές θέρετρο Αλ Μάαντεν, όπου ο Οχανιάν διαθέτει ξενοδοχείο πέντε αστέρων και σπα.

050614203531_1360

 

Θυμίζουμε πως η γνωριμία Καρεμπέ – Σκλεναρίκοβα έγινε κατά την διάρκεια αεροπορικού ταξιδιού και ο γάμος τους κράτησε περίπου 15 χρόνια. Φήμες ήθελαν το μοντέλο να έχει εραστή έναν πλούσιο Γάλλο επιχειρηματία, ενώ η ίδια είχε δηλώσει στο περιοδικό «Paris Match» πως δεν άντεχε την συνεχή απουσία του ποδοσφαιριστή από το σπίτι και, μάλιστα, είχαν χωρίσει πέντε χρόνια πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο, αλλά έμεναν μαζί…

050614203531_1921

 

 

star.gr

Αφήστε μια απάντηση