Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Paul Arthurs: Με καρκίνο διαγνώστηκε ο πρώην κιθαρίστας των Oasis -Το συγκινητικό του μήνυμα

Ο πρώην κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Oasis, Paul Arthurs, ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Όπως γνωστοποίησε το πρώην μέλος του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έχει διαγνωστεί με καρκίνο στις αμυγδαλές. Αυτός είναι ο λόγος που θα κάνει ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις του, καθώς πρέπει να ξεκινήσει θεραπεία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 56χρονος καλλιτέχνης έγραψε: «Απλώς να σας ενημερώσω όλους ότι θα κάνω ένα διάλειμμα από το παίξιμο για λίγο. Έχω διαγνωστεί με καρκίνο στις αμυγδαλές. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι αυτό είναι θεραπεύσιμο και θα ξεκινήσω τη θεραπεία σύντομα. Θα σας κρατάω ενήμερους για το πώς πάει».

Περαστικά στον Paul Arthurs από τον πρώην frontman των Oasis, Liam Gallagher

Τα περαστικά του έστειλε -ανάμεσα σε πλήθος προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο- ο πρώην frontman των Oasis, Liam Gallagher. Ο

«Στέλνω ΜΕΓΑΛΗ αγάπη στον νούμερο 1 Bonehead (όπως είναι το προσωνύμιο του Arthurs) και την οικογένειά του, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση. Όλοι σε σκεφτόμαστε, θα επιστρέψεις στη σκηνή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Liam Gallagher είναι φίλος για πολλά χρόνια με τον Paul Arthurs, εκτός από πρώην «συμπαίκτες» στους Oasis. Eίχαν προγραμματίσει μαζί 31 συναυλίες, ξεκινώντας από τη γενέτειρά τους, το Μάντσεστερ, την 1η Ιουνίου.


Πηγή