Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ποια έγκυος έσωσε τη Μέριλ Στριπ

Ποια έγκυος έσωσε τη Μέριλ Στριπ

Την έπιασε λίγο πριν βρεθεί στο έδαφος με άγνωστες συνέπειες

Στα γυρίσματα μιας ταινίας μπορούν να συμβούν πολλά. Πέρα από τα ευχάριστα, όπως είναι ο έρωτας μεταξύ δύο ηθοποιών και τις στιγμές γέλιου, υπάρχουν και τα δυσάρεστα, καθώς κάποιοι έχουν τραυματιστεί σοβαρά και κάποιοι κόντεψαν να χάσουν και τη ζωή τους. Τις δυσκολίες αυτές ξαναθυμήθηκε η Μέριλ Στριπ, η οποία όμως είχε έναν φύλακα-άγγελο, ονόματι Έμιλι.

Η διάσημη ηθοποιός βρισκόταν στο στούντιο για τα γυρίσματα του «Into the woods» και για το ρόλο της μάγισσας φορούσε μια μακριά κάπα. Κάποια στιγμή το πόδι της μπλέχτηκε σ’ αυτήν την ώρα που ήταν έτοιμη να πηδήξει σε ένα τραπέζι, όπως επίτασσε η σκηνή. Κι όμως ήταν έτοιμη να «τσακιστεί». Θα βρισκόταν στο έδαφος με άγνωστες συνέπειες, την ώρα που το τραπέζι θα βρισκόταν στην πορεία της. ουδείς ήξερα τι θα γινόταν.

Εκείνη την κρίσιμη στιγμή, επενέβη η –βραβευμένη με Όσκαρ- Έμιλι Μπλαντ. «Ήταν σαν να έβλεπα τη σκηνής ε αργή κίνηση και ήξερα ότι κάτι πολύ άσχημο θα συνέβαινε. Κι εκεί που ο σκηνοθέτης και όλοι οι άλλοι που βρίσκονταν κοντά της είχαν «παγώσει» της έσωσα τη ζωή», τόνισε η συμπρωταγωνίστρια της Στριπ. Εκείνο τον καιρό η 31χρονη Μπλαντ ήταν έγκυος. Παρόλα αυτά με ένα άλμα έπιασε την Μέριλ Στριπ και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, παρότι κινδύνεψε να πέσει και η ίδια και να χτυπήσει ευρισκόμενη σε ενδιαφέρουσα.

Μετά από αυτό η Έμιλι έγινε η ηρωίδα και αποκάλυψε τη στιγμή σε τηλεοπτική συνέντευξη της στο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν, λέγοντας χαριτολογώντας πως ακόμη περιμένει τη Μέριλ Στριπ να της το ξεπληρώσει. «Μου το χρωστάει», είπε.

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο με τα όσα είπε για το περιστατικό στην εκπομπή:

Πηγή: newsbeast.gr