Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Πήγε να δει ταινία και έγινε… θέαμα

Πήγε να δει ταινία και έγινε… θέαμα

Απορίες εκτός από εντυπώσεις προκάλεσε η 40χρονη ηθοποιός – παρουσιάστρια, Τσέλσι Χάντλερ, στους followers της με μια καινούργια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Ο λόγος ότι απεικονίζεται μέσα στο σινεμά φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή μόνο το εσώρουχό της, και ένα δεμένο denim πουκάμισο με το σύνηθες διάπλατο άνοιγμα στο ντεκολτέ.

Η τηλεπερσόνα, όπως διευκρίνιζε στο λογαριασμό της, αποφάσισε να παρακολουθήσει την ταινία «Mad Max» στη μεγάλη οθόνη στην οποία πρωταγωνιστεί ο «έρωτάς» της όπως την αποκαλεί, Σαρλίζ Θερόν. Έτσι, κάθισε σταυροπόδι, πήρε το αναψυκτικό της και αφιερώθηκε στην ταινία.

Ο λόγος που παρακολούθησε, ευτυχώς μόνη της, όπως καταδεικνύει και η φωτογραφία, την ταινία με την συγκεκριμένη αμφίεση παραμένει άγνωστος. Απορίας άξιο βέβαια είναι και το γεγονός πως εμφανίστηκε αποκαλύπτοντας μας το σώμα της από τη μέση και κάτω σε αντίθεση με τις μέχρι πρότινος άνωθεν αποκαλύψεις στις οποίες μας είχε συνηθίσει…

Ειδικά μετά τις φήμες που ήθελαν την παρουσιάστρια να έχει κάνει πλαστική εγχείρηση στήθους ή ίδια μέσω των κοινωνικών δικτύων δεν έχει σταματήσει να ποστάρει αποκαλυπτικές φωτογραφίες σε μια προσπάθεια να αποδείξει πως, το «πλεονέκτημά» της, όπως πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει, είναι φυσικό κι όχι τεχνητό.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr