Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Η πίσω όψη της Kate Hudson στο Instagram

Η πίσω όψη της Kate Hudson στο Instagram

Η φωτογραφία που ανέβασε και η συμβουλή που έδωσε στις γυναίκες

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θαυμαστές της Kate Hudson για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Η 37χρονη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με μπικίνι στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας λίγο πριν κάνει τη βόλτα της με το ποδήλατο. Η Kate Hudson έδειξε στο φακό την πίσω όψη της και αποσπώντας πολλά κολακευτικά σχόλια.

HUDSON2

Η ηθοποιός αυτήν την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της δραματικής ταινίας Marshall.  Η ταινία αφορά στην ιστορία του νεαρού Thurgood Marshall (τον υποδύεται ο Chadwick Boseman), του πρώτου Αφροαμερικάνου που κατάφερε να γίνει Ανώτατος Δικαστής.

Η ηθοποιός και μητέρα δύο αγοριών είναι φαν της γυμναστικής και της σωστής διατροφής. Μιλώντας στο περιοδικό Self μίλησε για το πρόγραμμα γυμναστικής της αλλά και την ισορροπημένη διατροφή της.

HUDSON4

«Κάνω γιόγκα, πιλάτες, extreme sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε για να διατηρώ το σώμα μου σε καλή κατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό οι γυναίκες να προσέχουμε την εμφάνισή μας. Είναι υποχρέωσή μας».

HUDSON3

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr