Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η πλήρης απαξίωση του Κλούνεϊ

Η πλήρης απαξίωση του Κλούνεϊ

«Η Amal παντρεύτηκε έναν ηθοποιό» – Δείτε τον πιο… εντυπωσιακό τίτλο

Κι όμως υπάρχουν γυναίκες που δε γνωρίζουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ και φυσικά δεν τον θαυμάζουν. Όσο και αν αυτό προκαλεί έκπληξη σε πολλές –αν όχι σε όλες- μια ξένη ιστοσελίδα αναφέρεται στον αστέρα του Χόλιγουντ με απαξίωση.

Για τους υπεύθυνους του site ο γάμος της Amal Alamuddin ήταν γεγονός όχι λόγω του συντρόφου που επέλεξε για σύζυγο, αλλά λόγω του ότι άλλη μια καταξιωμένη γυναίκα επισημοποίησε τη σχέση της. ο τίτλος που αναμφίβολα ξεχωρίζει απ’ όλους όσους διαβάσαμε στα ξένα ΜΜΕ είναι αυτός: «Internationally acclaimed barrister Amal Alamuddin marries an actor». Δηλαδή; «H διεθνώς καταξιωμένη δικηγόρος, Amal Alamuddin , παντρεύτηκε ένα ηθοποιό!».

Μάλιστα, αναφέρεται στην Amal Alamuddin με τα καλύτερα «λόγια», γράφοντας για την καριέρα της, αλλά για τον Κλούνεϊ πλήρης αδιαφορία. Μάλιστα, σε ένα σημείο το δημοσίευμα αναφέρει «λίγα έχουν γίνει γνωστά για προηγούμενες σχέσεις της Amal, αλλά αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα με έναν ηθοποιό, του οποίου το όνομα είναι Τζορτζ Κλούνεϊ, όπως μας πληροφόρησαν (!). Φαίνεται συμπαθητικός, αλλά είναι προσκολλημένος πάνω της, καθώς από τότε που γνωρίστηκαν είναι δύσκολο να βρεις μια φωτογραφία της Amal χωρίς εκείνος να είναι κάπου τριγύρω της. Ελπίζουμε να μην την εμποδίσει να κάνει τα επαγγελματικά της σχέδια-όνειρα πραγματικότητα».

Περιττό να σημειώσουμε ότι το εν λόγω site ασχολείται με γυναίκες επιτυχημένες επαγγελματικά και δυναμικές ταυτόχρονα.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr