Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Pop Up: Ξαφνιάστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον συνεργάτη της - «Είχα φτάσει 140 κιλά»

Pop Up: Ξαφνιάστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον συνεργάτη της – «Είχα φτάσει 140 κιλά»

Με αφορμή την αλλαγή που προκύπτει σιγά σιγά στον χώρο της μόδας με τα plus size models να βρίσκουν το δικό τους χώρο στις πασαρέλες και τα εξώφυλλα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το πάνελ της εκπομπής «Pop Up» ξεκίνησαν την συζήτηση για το θέμα.

Τότε όμως, οι εξομολογήσεις δυο εκ των συνεργατών της εκπομπής, ξάφνιασαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τα όσα ανέφεραν στον «αέρα».

Την αρχή έκανε ο Παναγής Τζωρτζάτος. «Το θέμα είναι κάποια στιγμή να μην περάσουμε στο άλλο άκρο. Σας το λέω επειδή έχω υπάρξει παχύσαρκος άνθρωπος. Η παχυσαρκία και η ανορεξία δημιουργούν στον οργανισμό μεγάλα προβλήματα. Εγώ τότε που είχα φτάσει 140 κιλά, μου έλεγαν ότι πρέπει να τσεκάρω την καρδιά μου, να τσεκάρω ότι όλο το σύστημα λειτουργεί σωστά», είπε ο Παναγής Τζωρτζάτος.

Στην συνέχεια, η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε: «”Πώς πάχυνες έτσι” και “πώς αδυνάτισες έτσι;” γιατί είναι το ίδιο πράγμα. Επειδή έχω υπάρξει το αντίθετο από τον Παναγή, κάποτε είχα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα κιλά μου, ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, είχα μια ψυχογενή ανορεξία που ευτυχώς δεν έφτασε σε επίπεδα που δεν έπρεπε.

Με ενοχλούσε πάρα πολύ να με βλέπουν και να μου λένε “πώς έχεις γίνει έτσι;”. Είναι το ίδιο πράγμα που θα αισθανόμουν αν για κάποιο λόγο είχα παχύνει γιατί είχα ένα ορμονικό πρόβλημα, γιατί είχα κάποιο πρόβλημα υγείας και να μου λέγανε “πώς έχεις παχύνει έτσι;”. Είναι το ίδιο ενοχλητικό».


Πηγή