Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Pornhub: Ζευγάρι βγάζει πάνω από 25.000 δολάρια το μήνα -Τα βίντεό τους έχουν εκατομμύρια προβολές

Από 15.000 έως 25.000 μαζεύουν κάθε μήνα από τις ερωτικές ταινίες, το ζευγάρι Γίνι και Λεόν, με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο.

Το ζευγάρι δραστηριοποιείται εδώ και 4 έτη κυρίως στο Pornhub, ενώ οι δυο τους μετρούν παραπάνω από 250 ερωτικές ταινίες στον ιστότοπο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του BuzzFeed News, το ζευγάρι έχει ως έδρα του το Τέξας και από το σπίτι του πλέον, έχει καταφέρει να μετατρέψει την απόλαυση σε επάγγελμα, κερδίζοντας πολλά περισσότερα χρήματα από ό,τι στο παρελθόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 42χρονος Λεόν αποκάλυψε πως πριν αποφασίσει να ακολουθήσει το επάγγελμα του πορνοστάρ, ήταν στρατιωτικός για 13 χρόνια. Ωστόσο, η αμοιβή του ήταν κατά πολύ χαμηλότερη.

«Ήμουν στον στρατό για 13 χρόνια, αλλά έφθηα γιατί ό,τι κέρδιζα στον στρατό μέσα σε έναν χρόνο, εδώ το κερδίζω σε ενάμιση ή δύο μήνες. Είναι γελοίο», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από οδηγός Uber, πορνοστάρ

Η Γίνι πριν ασχοληθεί με το πορνό, εργαζόταν ως οδηγός Uber. Πλέον, εκτός από τα έσοδα που έχει από το Pornhub, έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν επιτυχημένο λογαριασμό στο OnlyFans, στον οποίο χρεώνει τον κάθε της συνδρομητή με 9,99 δολάρια, παρέχοντάς του αποκλειστικό περιεχόμενο.

Το ζευγάρι μετρά χιλιάδες εγγεγραμένους χρήστες στο κανάλι τους στο Pornhub, 1,5 εκατ. ακόλουθούς στο Instagram και περισσότερους από 600.000 στο Twitter.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το Pornhub κινεί τα πάντα. Όταν ένα βίντεο εμφανίζεται στην κύρια σελίδα, αμέσως κερδίζει εκατομμύρια προβολές. Εκατομμύρια άνθρωποι βλέπουν επίσης, τους λογαριασμούς σας στο Instagram και το Twitter», λέει ο Λεόν.

Εκείνος και η σύζυγός του αποφάσισαν να μπουν στην ερωτική βιομηχανία, λόγω ενός βίντεο που παρακολούθησαν στο YouTube με ένα άλλο ζευγάρι να μιλάει για την επιτυχία που κέρδισε σε αυτή.

«Πάντα ήμασταν πολύ σεξουαλικά πλάσματα και λέγαμε “ας κάνουμε πορνό”», αναφέρει η Γίνι. Όπως λέει, το μεγάλο στήθος της τη βοήθησε να έχει αυτοπεποίθηση και να κερδίσει τελικά τόσους ακόλουθούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την πάροδο του χρόνου, από το ερασιτεχνικό πορνό πέρασαν σε πιο επαγγελματικό επίπεδο. Έμαθαν να χρησιμοποιούν τον κατάλληλο φωτισμό, να φτιάχνουν τα κατάλληλα σενάρια και να δημιουργούν πρωτότυπο περιεχόμενο για τους θαυμαστές τους.

Το τελευταίο διάστημα έχουν αναρτήσει πολλά βίντεο, στην κατηγορία «πεζοπορία» ή «τρέξιμο», όπου έρχονται σε ερωτική επαφή, ενώ γυμνάζονται -πολλές φορές σε δημόσιο χώρο.


Πηγή