Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Πώς είναι να είσαι βοηθός του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Πώς είναι να είσαι βοηθός του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ίσως μια από τις καλύτερες δουλειές

Η ηθοποιός Kasi Brown, εργάστηκε ως προσωπική βοηθός του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Aviator», το 2003. Η τυχερή, σίγουρα, κοπέλα, πρόσφατα μίλησε σε δημοσιογράφο της Huffington Post προκειμένου να ενημερώσει τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς για τη μοναδική αυτή εμπειρία.

H Kasi, γνωρίστηκε με τον βραβευμένο –επιτέλους- ηθοποιό, μέσω ενός φίλου της που επίσης εργαζόταν ως προσωπικός βοηθός του. Ταξίδεψε μέχρι τον Καναδά, όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα του «Aviator» και έκανε παρέα με τον Κάπριο και τον φίλο της.

Η κοπέλα, «έκλεισε» τη δουλειά  όταν τα γυρίσματα μεταφέρθηκαν στο Λος Άντζελες. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από αυτό; Ρωτά η δημοσιογράφος. Τίποτα απολύτως, απαντά εκείνη.

«Ο Λεο και εγώ, πάντα περνούσαμε καλά στα πλατό… Μας άρεσε να παρατηρούμε τους ανθρώπους, να κάνουμε πλάκες, να παίζουμε χαρακτήρες, να κάνουμε  μιμήσεις…», λέει και προσθέτει: «Μερικές φορές, ακολουθούσα το στερεότυπο ενός βοηθού μιας διασημότητας και όταν βρισκόμουν κοντά του,  υποκλινόμουν και με επίσημη φωνή, του έλεγα ”ναι, κύριε, ότι θέλετε κύριε, θέλετε κάτι άλλο κύριε;”, και τότε εκείνος γελούσε και μου έλεγε να το κόψω».

Η ίδια, εξομολογήθηκε ότι  έμαθε πολλά για τον Ντι Κάπριο, για τον χαρακτήρα του, εντός και εκτός σκηνής. Είπε επίσης, ότι πρόκειται για ένα πολύ ευφυή άτομο και πολύ αστείο.

«Είναι πολύ προσγειωμένος και του αρέσει να μοιράζεται ιστορίες και εμπειρίες με άλλους ανθρώπους…».

kasi
Η ηθοποιός Kasi Brown

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr