Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Πώς μια δημοσίευση του Bieber άλλαξε τη ζωή μιας 17χρονης

Πώς μια δημοσίευση του Bieber άλλαξε τη ζωή μιας 17χρονης

Η 17χρονη Cindy Kimberly εργαζόταν στην Ισπανία βγάζοντας κάτι λιγότερο από 4 ευρώ την ώρα ως μπέιμπι σίτερ και μέσα σε λίγο διάστημα είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά. Πρόκειται για το κορίτσι του οποίου η φωτογραφία κίνησε την περιέργεια του Justin Bieber και κέρδισε το θαυμασμό του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δημοσίευσε τη φωτογραφία της κοπέλας στο προφίλ του γράφοντας «Ω Θεέ μου, ποια είναι αυτή!»

Το διαδίκτυο «πήρε φωτιά» και σύντομα αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για μια 17χρονη μαθήτρια από την Ισπανία η οποία δούλευε ως μπέιμπι σίτερ. Αυτή η ανάρτηση του Justin Bieber που είχε δει τυχαία τη φωτογραφία της στο κοινωνικό δίκτυο, της άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή. Όπως λέει η ίδια μιλώντας στην Daily Mail, η δημοσίευση του τραγουδιστή την έβγαλε από την αφάνεια και πλέον ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, στην Εβδομάδα Μόδας στη Μαδρίτη, τον επόμενο μήνα, αν και δεν είναι γνωστό ποια εταιρεία την προσέγγισε για να γίνει μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας.

Η Cindy η οποία γεννήθηκε στην Ολλανδία, δήλωσε: «Όταν είδα ότι ο Justin ρωτούσε για μένα ενθουσιάστηκα, επειδή είμαι θαυμάστρια του για περισσότερα από 6 χρόνια. Φαίνεται σαν ένα παραμύθι. Μια φίλη μου συχνά αστειευόταν και έλεγε ότι μια μέρα θα γίνω ένα κορίτσι που θα μιλάνε για μένα κι εγώ δεν τη πίστευα. Η ζωή μου άλλαξε από τότε που ο Justin μπήκε στη ζωή μου. Στην αρχή ήμουν συγκλονισμένη και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, αλλά τώρα συνήθισα».

Η έφηβη απέκτησε χιλιάδες followers στο Instagram όταν ο Bieber είπε ότι είναι θαυμαστής της και την ακολουθούν πλέον πολύ παραπάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι.

Παρόλα αυτά, η κοπέλα είναι προσγειωμένη και ο πρωταρχικός της στόχος είναι οι σπουδές. Έχει ήδη δεχθεί πολλές προσφορές για θέσεις εργασίες, όμως παραμένει αφοσιωμένη στις σπουδές της και στις συμφωνίες για την επίδειξη μόδας που έχει κάνει.

Επιπλέον, όπως λέει, χαίρεται που την συγκρίνουν και με το γνωστό μοντέλο Ιρίνα Σάικ. Πλέον έχει ανοίξει έναν καινούριο λογαριασμό και έκλεισε τον παλιό από τον οποίο ο Bieber βρήκε τη φωτογραφία της και ετοιμάζεται για τις σπουδές της και τα πρώτα της βήματα στη μόδα.

biebnr01biebnr02biebnr03biebnr04biebnr05biebnr07biebnr08

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr