Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Post Malone: Τρομακτική πτώση του Αμερικανού ράπερ στη σκηνή – Υπέστη μώλωπες στα πλευρά [βίντεο]

Ο ράπερ Post Malone, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Σεντ Λούις το βράδυ του Σαββάτου, είχε μια άτυχη και επικίνδυνή στιγμή.

Ο 27χρονος Αμερικανός ράπερ τη στιγμή που ερμήνευε το Circles στο Enterprise Center, παραπάτησε και προσγειώθηκε με δύναμη στη σκηνή, αφήνοντας άφωνους fans και συνεργάτες του.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο ράπερ υπέστη μώλωπες στα πλευρά, όταν έπεσε από ένα άνοιγμα στη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασής του στο Σεντ Λούις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ώστιν Ρίτσαρντ Ποστ -όπως είναι το κανονικό του όνομα- έδειξε να πονάει πολύ, με τους γιατρούς να σπεύδουν στο πλευρό του ενώ το κοινό φώναζε το όνομά του για να τον εμψυχώσει. Η μουσική σταμάτησε και ο ράπερ μετά από λίγο κατάφερε να σηκωθεί και να αποχωρήσει από τη σκηνή με τη βοήθεια των γιατρών, διαβεβαιώνοντας το κοινό πως θα αποσυρθεί στα παρασκήνια μόνο για λίγα λεπτά μέχρι να συνέλθει.

Μόλις ο Post Malone επέστρεψε, «κατηγόρησε» για την πτώση του μια τρύπα στη σκηνή, ενώ ευχαρίστησε τους fans που δεν αποχώρησαν. Ο τραγουδιστής του «Rockstar» ολοκλήρωσε τη συναυλία και θέλησε να ευχαριστεί ξανά το κοινό με ανάρτησή του στο Twitter.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ενημέρωσε τους θαυμαστές του, επέστρεψε από το νοσοκομείο, παίρνοντας παυσίπονα για να συνεχίσει την περιοδεία αλλά είναι καλά. Παράλληλα δεσμεύτηκε πως την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί το Σεντ Λούις, θα «αναπληρώσει μερικά τραγούδια που δεν ακούστηκαν», σε ένα μεγαλύτερο σόου.


Πηγή