Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Το πρώτο fashion show της Axel

Το πρώτο fashion show της Axel

Η συλλογή συνθέτει πρωτοποριακά και κλασικά στοιχεία

Το πρώτο fashion show της Axel, που διοργάνωσε το περιοδικό Axelife ήταν μια μοναδική performance που κέρδισε τις εντυπώσεις των εκατοντάδων προσκεκλημένων τόσο για την fashion αισθητική όσο και για τις τεχνικές προδιαγραφές του.

Είκοσι επτά μοντέλα φόρεσαν δημιουργίες της χειμερινής κολεξιόν της εταιρείας σε ένα μίνιμαλ catwalk που εκτεινόταν μπροστά στα εντυπωσιακά γραφικά των led προβολών.

Στόχος της παραγωγής ήταν να μεταδοθούν μέσω της performance το πνεύμα, το ύφος και τα χαρακτηριστικά που συνιστούν την ουσία του prêt-a-porter της Axel: μια συλλογή που συνθέτει πρωτοποριακά και κλασικά στοιχεία δημιουργώντας πραγματικά σύγχρονες, ladylike σιλουέτες.

Η αίθουσα του Grand Balroom του ξενοδοχείου Hyatt ήταν κατάμεστη από καλεσμένους και fan της εταιρείας, ενώ στο επίκεντρο των φλας ήταν η Axel Woman και Vip Guest της βραδιάς Ελένη Μενεγάκη.

Στα front rows βρέθηκαν επίσης, η Αλέκα Καμηλά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ιωάννα Λίλη, η Τζένη Μπαλατσινού, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Αλέξης Κωστάλας και πολλές ακόμη προσωπικότητες της ελληνική show biz, των media, της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνική ζωής της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, όπως και πλήθος Ιταλών και Ισπανών συνεργατών.

«Επιθυμία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα υψηλών προδιαγραφών show που, θα ανταποκρινόταν στην εικόνα και το ύφος της εταιρείας μας, αλλά παράλληλα και μια εκδήλωση που θα στήριζε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της πόλης μας. Μια εκδήλωση που θα καθιερωθεί ετησίως υπενθυμίζοντας ότι η Θεσσαλονίκη παραμένει πρωτοπόρος
στη δημιουργία και στη μόδα», δήλωσε μετά το τέλος του catwalk η CEO της Axel, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη.

Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης ήταν οι εταιρείες BLUE OCEAN ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ, ICAP GROUP, KTIMA CHANTZI Executive Villas, χορηγοί οι AEGEAN, YIANNI HAIR SPA, MAC, NAILY’S, ΤΕΧΝΗ ΟΙΝΟΥ, ΘΑΛΕΙΑ ΕΞΑΡΧΟΥ JEWELLERY, Dr. Γιολάντα Πεπέ, BEAUTY STORE Thessaloniki, VIVIFY Beauty Lab, TESA Security, KRITIKOS Gallery and Restaurants, ARISTOTELI BITSIANI, ΣΟΥΡΩΤΗ, ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, Το ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ της
Θεσσαλονίκης.

Η βραδιά έκλεισε με cocktail reception για τους προσκεκλημένους που έδωσαν το «παρών» ενισχύοντας τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, καθώς μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων, θα αποδοθούν στο Ίδρυμα του Ορφανοτροφείου «Μέλισσα» και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο «Μ.Α.Ζ.Ι.».

Τον σχεδιασμό του φωτισμού ανέλαβε ο Γιώργος Τέλλος της Lighting Art σε συνεργασία με τις εταιρείες Division και United. Τον τεχνικό εξοπλισμό και τον ήχο επιμελήθηκε η Diapason, τα animation των προβολών ο Σπύρος Λειβιδιώτης, το soundtrack του catwalk ο Κώστας Ζαρταλούδης και τον συντονισμό της εκτέλεσης της παραγωγής ο Αλέξανδρος Κωτσιόπουλος της Team Spirit. Το styling ανέλαβε ο Al Giga, το makeup η Mac, το hair styling ο Yianni Hair Spa, ενώ συντονιστής του catwalk ήταν ο Κώστας Γεωργιάδης.

Η εταιρεία Axel θέλει επίσης να ευχαριστήσει θερμά τους σπουδαστές της Pansik αλλά και όλους όσοι βοήθησαν στην παραγωγή και την εκτέλεση αυτής της πετυχημένης performance.


Η CEO της Axel Ιφιγένεια Κουτσουβέλη με την στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.


Ο CEO της Axel κ. Κωντσαντίνος Λαγουμάκης με την Axel Woman Ελένη Μενεγάκη, την CEO της Axel Ιφιγένεια Κουτσουβέλη και τον Θοδωρή Μισόκαλο.


Η Ειρήνη Λιούμη της Axel με τον Λάκη Γαβαλά.

Πηγή: newsbeast.gr