Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Με «ψωμάκια» η Charlize Theron στη νέα της ταινία

Με «ψωμάκια» η Charlize Theron στη νέα της ταινία

Δείτε την αλλαγή στην εμφάνισή της

Στα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Trully» πέτυχε ο φακός την Charlize Theron και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η εμφάνισή της έχει αλλάξει αρκετά. Η πασίγνωστη ηθοποιός έπρεπε να δείχνει πιο παχιά για το νέο της ρόλο. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν στην προκειμένη περίπτωση τα «ψωμάκια» είναι απλά πρόσθετα μέσα από τα ρούχα ή αν πήρε κιλά.

theron1

Η 41 ετών καλλονή έχει αναλάβει ιδιαίτερα αντικρουόμενους ρόλους τα χρόνια που διαγράφει την καριέρα της στο Χόλιγουντ, για τις ανάγκες των οποίων έχει αναγκαστεί να «χαλάσει» την εικόνα της. Η Theron είχε πάρει 15 περίπου κιλά για το ρόλο που της χάρισε το Όσκαρ, 12 χρόνια πριν, την ταινία Monster, η οποία εξιστορούσε τη ζωή μιας εκδιδόμενης γυναίκας που εξελίχθηκε σε κατα συρρόη δολοφόνο και βασιζόταν σε πραγματικά γεγονότα.

theron2

Στη νέα της ταινία, η Marlo, όπως είναι το όνομα του χαρακτήρα που υποδύεται, μεγαλώνει τρία παιδιά, όταν ο αδερφός της της κάνει δώρο τις υπηρεσίες μιας νταντάς. Το ρόλο της τελευταίας υποδύεται η Mackenzie Davis. Οι δύο γυναίκες αναπτύσσουν μια πολύ στενή και ιδιαίτερη σχέση, την οποία και ξετυλίγει η εν λόγω ταινία.

theron3theron4