Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Η σέξι Ιταλίδα οπαδός Rosy Maggiulli

Η σέξι Ιταλίδα οπαδός Rosy Maggiulli

Από την Πάρμα με αγάπη…

Είναι νέα και σέξι, μοντέλο και show girl και αγαπά πολύ την Πάρμα. Φροντίζει δε να το αποδεικνύει με κάθε της αποκαλυπτική φωτογράφηση με την εμφάνιση της αγαπημένης της ομάδας.

Το 28χρονο μοντέλο έγινε γνωστό μεταξύ άλλων από τη συμμετοχή του στο Big Brother της Ιταλίας (από το οποίο αποχώρησε μόλις μια εβδομάδα μετά) και ακολούθησαν πολλές σέξι φωτογραφήσεις και εμφανίσεις.

Εκτός από την αγαπημένη της ομάδα που προβάλει σε κάθε της ευκαιρία, το ίδιο κάνει και για την ίδια τη χώρα της ζωγραφίζοντας ακόμη και τα χρώματα της ιταλικής σημαίας στο κορμί της και βγάζοντας σέξι πόζες αγκαλιά με μια μπάλα.

Η σέξι οπαδός της Πάρμα που γεννήθηκε στο Μπάρι τραβάει κάθε φορά τα βλέμματα σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση ή σε φωτογράφησή της και όχι άδικα.

Φροντίζει ωστόσο πάντα να κάνει «δώρα» στους θαυμαστές της μέσω των προσωπικών της σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook και στο Instagram ανεβάζοντας τις πιο προκλητικές και καυτές φωτογραφίες της.

Φυσικά το ανδρικό κοινό το απολαμβάνει και την επικροτεί με likes και σχόλια για τα ξανθιά μαλλιά της και τα καστανά της μάτια. Σε κάθε φωτογραφία της βέβαια δεν ξεχνά να προβάλει τα προσόντα της αλλά και την αγάπη της για την χώρα της, τη μπάλα και την ομάδα της.

Πάρτε μια ιδέα…

Maggiulli1Maggiulli2Maggiulli3Maggiulli4Maggiulli5Maggiulli6Maggiulli7Maggiulli8Maggiulli9Maggiulli10Maggiulli11

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr