Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Η σεξουαλική σχέση του Χιου Χέφνερ με τα «κουνελάκια» του

Η σεξουαλική σχέση του Χιου Χέφνερ με τα «κουνελάκια» του

«Ήμουν 18 και εκείνος 78», αποκαλύπτει μια από τις πολλές ερωμένες του

Πόσα «κουνελάκια» έχουν περάσει από τη ζωή και το κρεβάτι του Χιου Χέφνερ; Αμέτρητα. Άπειρες ξανθές σεξοβόμβες υπήρξαν πρόθυμες να ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τον ιδρυτή του Playboy.

Η Κέντρα Γουίλκινσον υπήρξε ένα από τα «σκανδαλιάρικα» «κουνελάκια» που πέρασε το κατώφλι της περίφημης έπαυλης του Χέφνερ, και  έζησε μαζί με τον 88χρονο σήμερα Mr Playboy.

Η Κέντρα Γουίλκινσον

Η 29χρονη ξανθιά, μίλησε στους συμπαίκτες της σε ριάλιτι όπου πρωταγωνιστή για το πώς ήταν η ζωή της με τον διάσημο εκδότη.

«Μου ζήτησε να γίνω ένα από τα κορίτσια του και τότε η ιδέα μού φάνηκε καλή. Δεν ήξερα τι ακριβώς σήμαινε αυτό, αλλά δέχθηκα. Τότε ζούσα σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα, είχα μία χάλια ζωή και προσευχόμουν να μπορέσω να φύγω από εκεί. Όταν ο Χιου Χέφνερ μου ζήτησε να μετακομίσω στην έπαυλη του Playboy Mansion, δέχτηκα αμέσως, ωστόσο δεν είχα καταλάβει πως σε όλο αυτό συμπεριλαμβανόταν και το σεξ. Σε ρωτούσε αν θα ήθελες να πας μαζί του στον επάνω όροφο. Και αυτό ήταν. Ημουν 18 και αυτός 78».

Όταν ρωτήθηκε για το αν ήταν υποχρεωμένη να κάνει σεξ με το αφεντικό, απάντησε: «Δεν ήσουν υποχρεωμένη να πας, ήταν δική σου επιλογή. Ήμουν περίεργη τι συνέβαινε με τα ‘κορίτσια του, γιατί πάντα έπαιρνε στο δωμάτιό του από δύο κοπέλες και πάνω».

Η 29χρονη εγκατέλειψε την έπαυλη, παντρεύτηκε, έγινε μαμά και ζει πλέον με την οικογένειά της.



Η νυν κυρία Χιου Χέφνερ, Κρίσταλ Χάρις

Πηγή: newsbeast.gr