Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Συγκλονιστική εξομολόγηση Πέτρου Κωλέτη:«Έχω καρκίνο στον πνεύμονα με μετάσταση στο συκώτι»

Συγκλονιστική εξομολόγηση Πέτρου Κωλέτη:«Έχω καρκίνο στον πνεύμονα με μετάσταση στο συκώτι»

Ο Πέτρος Κωλέτης μιλάει για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

«Έχω καρκίνο στον πνεύμονα με μετάσταση στο συκώτι. Δεν είμαι ο μόνος στον χώρο που έχει καρκίνο. Πρόσφατα παρακολούθησα μια συνέντευξη της φίλης μου Μίρκας Παπακωνσταντίνου και ήταν σαν να άκουγα τον εαυτό μου. Και αυτή είχε περάσει ένα παρόμοιο πρόβλημα και το πάλεψε και τώρα είναι καλά. Ο κάθε άνθρωπος έχει την τύχη του. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως περνώντας τα χρόνια όλο και λιγότερο σου λένε ότι θα πεθάνεις από καρκίνο. Σε λίγα χρόνια θα είναι μια χρόνια αρρώστια, διότι η επιστήμη προχωράει. Η Αμερική κάνει πολύ γοργά και σημαντικά βήματα» λέει χαρακτηριστικά σε καθημερινή εφημερίδα.

Και πρόσθεσε:«Το βρίσκω πολύ συνηθισμένο και δεν θα ‘θελα να πω ότι είναι κάτι τέτοιο. Πολύς κόσμος ανεβαίνει Γολγοθά, άλλοι λόγω αρρώστιας, άλλοι λόγω οικονομικών προβλημάτων ή επαγγελματικών, άλλωστε ζούμε σε μια χώρα που αυτή τη στιγμή περνάει τεράστια κρίση. Θεωρώ ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση σου τύχει αυτό το πράγμα, ο δρόμος είναι δύσκολος. Σημασία έχει εσύ πώς θα το αντιμετωπίσεις. Αν σηκώσεις τα χέρια ψηλά και πεις “ό,τι θέλει ας γίνει”, έχεις χάσει από χέρι. Αν αγωνίζεσαι, μπορεί και να κερδίσεις».

Η είδηση πως πάσχει από καρκίνο ήρθε σε μια περίοδο που ετοίμαζε μια μουσική παράσταση για τη ζωή της Ρένας Βλαχοπούλου και την επιστροφή του στη τηλεόραση. «Τον Νοέμβριο που ήταν όλα έτοιμα πήγα να κάνω ένα τσεκάπ και εντοπίστηκε ο καρκίνος» εξομολογείται και συμπληρώνει: «Εύχομαι να το ξεπεράσω και όλα αυτά τα πράγματα που έχω στα σκαριά να μπορέσω να τα πραγματοποιήσω».

Πηγή: gossip-tv.gr