Κυριακή , 4 Ιούνιος 2023
Συνάντηση της Αντζελίνα Τζολί με τον Πάπα

Συνάντηση της Αντζελίνα Τζολί με τον Πάπα

Η ηθοποιός παρουσίασε τη νέα της ταινία στο Βατικανό

Η αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί παρουσίασε την ταινία της «Ο Αλύγιστος» (Unbroken) στο Βατικανό προτού συναντήσει για λίγο τον Πάπα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αγίας Έδρας, Φεντερίκο Λομπάρντι.

Η ταινία προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Casina Pio IV, ένα περίπτερο που βρίσκεται στους κήπους του Βατικανού και στεγάζει την Ποντιφική Ακαδημία των Κοινωνικών Επιστημών.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης είχαν ανακοινώσει ότι ο Ποντίφικας αναμενόταν να παραστεί στην παρουσίαση της ταινίας, τελικά όμως ο Φραγκίσκος είχε ένα πολύ «φορτωμένο» πρωινό, με πολλές ακροάσεις.

Μετά την προβολή της ταινίας η αμερικανίδα σκηνοθέτιδα, την οποία συνόδευε ο αδελφός της, τα δύο από τα 6 παιδιά της και ένας μεταφραστής, οδηγήθηκαν στο αποστολικό παλάτι, την επίσημη κατοικία του πάπα, στην αίθουσα του Θρόνου, έναν προθάλαμο της βιβλιοθήκης όπου ο Πάπας πραγματοποιεί τις ακροάσεις του.

Έπειτα από τα ραντεβού που είχε σήμερα το πρωί, ο Χόρχε Μπεργκόλιο βγήκε από την αίθουσα αυτή προκειμένου να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό στην ηθοποιό. Όπως συνηθίζει να προσφέρει σε όλους του τους επισκέπτες, της έδωσε ένα ροζάριο.

Σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, που παντρεύτηκαν τον Αύγουστο στη Γαλλία, είχαν υποβάλλει αίτημα για μία ιδιωτική συνάντηση με τον πάπα, για τον οποίο έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους όπως και για το μήνυμα ανοίγματος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας που εκείνος στέλνει.

Η ταινία Unbroken, που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στα τέλη του 2014, αφηγείται την ζωή του αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων Λούις Τζαμπερίνι και την αιχμαλωσία του κατά τη διάρκεια του πολέμου.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr