Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Συναυλία στο νεκροταφείο με ένα τσιγάρο στο χέρι

Συναυλία στο νεκροταφείο με ένα τσιγάρο στο χέρι

«Ατμόσφαιρα» δημιούργησε η Λάνα Ντελ Ρέι – Δείτε τη

Ανέβηκε στη σκηνή, αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της που περίμεναν πως και πως τη συναυλία της και όταν ένιωσε ότι ήθελε να καπνίσει το έκανε.

Η Λάνα Ντελ Ρέι τραγούδησε το «Dark Paradise» και το «Born to Die», τα οποία ταίριαζαν στην… ατμόσφαιρα που δημιούργησε η καλλιτέχνιδα και στο χώρο, καθώς το live της έγινε στο νεκροταφείο «Hollywood Forever». Εκεί έχει προγραμματίσει δύο ζωντανές εμφανίσεις και φρόντισε να γίνει… ένα με το χώρο, τόσο μουσικά, όσο και ανάβοντας ένα τσιγάρο και τραγουδώντας με αυτό στο χέρι τις στιγμές που ήθελε. Μάλιστα για να εκφράσει τη «θλίψη» της -για κάτι που… πέθανε- φορούσε στο ένα της χέρι ένα διαμαντένιο μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο πρώην αγαπημένος της, ενώ λέγεται ότι πλέον είναι αρραβωνιασμένη με τον Barrie-James O’Neill.

Εκείνο που δεν ταίριαζε στο κόνσεπτ δεν ήταν άλλο από το ντύσιμο της, καθώς παραήταν χαρούμενο και έντονο, τόσο για την ατμόσφαιρα που έφτιαξε η ίδια και ο χώρος, όσο και για τα τραγούδια που επέλεξε να ερμηνεύσει κατά κόρον. Πάντως, σε όποιους κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η συναυλία διεξήχθη σε νεκροταφείο (!), πρέπει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο δίνονται συχνά παραστάσεις και συναυλίες, ενώ σε αυτό έχουν ταφεί οι περισσότεροι «ιδρυτές» της κινηματογραφικής βιομηχανίας αλλά και δεκάδες μεγάλοι σταρ, όπως η Μεριλιν Μονρόε και ο Τζορτζ Χάρισον.

Πηγή: newsbeast.gr