Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Snik: Εξηγεί ότι το «μ@ν@@@ γκόμενα» δεν ήταν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik: Εξηγεί ότι το «μ@ν@@@ γκόμενα» δεν ήταν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο J2US έκανε ο Snik το περασμένο Σάββατο. Ο γνωστός ράπερ αποφεύγει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, οπότε η παρουσία του στο μουσικό show του Open είχε ενδιαφέρον.

Ενδιαφέρον είχαν, όμως και όσα είπε στη μίνι συνέντευξη που έδωσε στο Νίκο Κοκλώνη στο stage του show. Ο ράπερ, λοιπόν, μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για τον Παντελή Παντελίδη, για την καριέρα του, ενώ αποκάλυψε και ποιος έχει περισσότερες γούνες στο σπίτι: εκείνος ή η Παπαγεωργίου;

Για τη σύντροφό του, μάλιστα, εξήγησε πως το πρόσφατο βίντεο όπου έλεγε ότι έχει λεφτά και «μ@ν@@@ γκόμενα» είναι παλιό και αναφερόταν σε προηγούμενη σχέση του.

«Το γεγονός ότι τα media ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή είναι κι αυτό ένα μέρος της δουλειάς μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν νομίζω ότι εγώ δίνω αφορμές. Στα social media δεν μιλάω για την κοπέλα μου ούτε για την προσωπική μου ζωή. Το βίντεο αυτό με την απάντηση στον follower ήταν ενάμισι χρόνο πριν, δεν ήμουν τότε με την Ηλιάνα. Κάποιος το ανέβασε στο youtube, περσινά ξινά σταφύλια… Αφού αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω πουλάει, και το κορίτσι μου κι εγώ, είναι λογικό να το παίρνουν τα κανάλια και να το προβάλλουν. Ήταν ένα βίντεο πριν από δύο χρόνια, αν θέλετε κάνω νέο βίντεο τώρα να σας πω ότι έχω πιο ωραία κοπέλα», είπε χαρακτηριστικά.

Για το ποιος έχει περισσότερες γούνες, εκείνος ή η σύντροφός του, είπε: «Και η Ηλιάνα κι εγώ φοράμε οικολογικές γούνες, δεν τις έχουμε μετρήσει… Έχουμε και οι δύο πολλά ρούχα, αλλά εγώ νομίζω έχω περισσότερα. Η Ηλιάνα είναι η νούμερο 1 σε αυτό που κάνει»

Για το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές, είπε: «Παίρνω πολλά μηνύματα για να πάω σε πολλές εκπομπές. Αν πήγαινα παντού δε θα ήμουν ο Snik the Hustla αλλά ο Snik the γλάστρα. Κάποια στιγμή θα δώσω συνέντευξη όταν θα έχω να πω κάποια πράγματα. Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους…».

Όσο για τα charts, ο ράπερ είπε πως ο, τι γράφει γίνεται νούμερο 1 και πως οι στίχοι των τραγουδιών του είναι όλοι δικοί του.

Για τον Παντελή Παντελίδη ο SNIK είπε πως είναι φαν του και τον θαυμάζει.


Πηγή