Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Το σόου της Amber Heard μπροστά στους δικηγόρους του Depp

Το σόου της Amber Heard μπροστά στους δικηγόρους του Depp

«Έκλαιγε υστερικά, ούρλιαζε, φώναζε, ενώ κάποιες φορές γελούσε»

Το δικό της σόου έδωσε την Τρίτη η Amber Haerd, η οποία κλήθηκε να καταθέσει ενώπιον των δικηγόρων του εν διαστάσει συζύγου της, Johnny Depp.

Η 30χρονη, που έφτασε με καθυστέρηση δύο ωρών στα γραφεία, αρνήθηκε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Μάλιστα, όπως αναφέρει το TMZ, έκανε σαν υστερική, ούρλιαζε και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αρνούνταν να μπει στο δωμάτιο της κατάθεσης, έχοντας «στήσει» δικηγόρους, έναν δημοσιογράφου του δικαστικού ρεπορτάζ και έναν εικονολήπτη.

«Έκλαιγε υστερικά, ούρλιαζε, φώναζε, ενώ κάποιες φορές γελούσε», είπε στο αμερικανικό περιοδικό «People» άτομο που είδε το σκηνικό.

Η 30χρονη, η οποία κατηγορεί τον Depp για σωματική και συναισθηματική κακοποίηση, αρνήθηκε κατηγορηματικά να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικηγόρων του ηθοποιού, ενώ δεν δέχθηκε να παραδώσει τα έγγραφα που είχε ζητήσει η νομική ομάδα του εν διαστάσει συζύγου της.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού ζητούν τώρα είτε να απαγορευθεί το δικαίωμα της Heard να καταθέσει στη δίκη της επόμενης εβδομάδας ή να αποσύρει το κατηγορητήριο στο σύνολό του.

 

Πηγή: newsbeast.gr