Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Spice Girls: Επανέρχονται στη δισκογραφία με επετειακή έκδοση του άλμπουμ «Spiceworld» [βίντεο]

Οι Spice Girls επιστρέφουν -κατά κάποιον τρόπο- στη δισκογραφία, καθώς πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν το άλμπουμ του 1997 «Spiceworld», για να γιορτάσουν την 25η επέτειο του δεύτερου LP τους.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στους επίσημους λογαριασμούς των Spice Girls στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το διευρυμένο άλμπουμ θα περιλαμβάνει demos, νέα remix και ακυκλοφόρητες ζωντανές ηχογραφήσεις και τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του πολυαναμενόμενου «Step To Me», το οποίο αρχικά εμφανίστηκε στη διαφημιστική καμπάνια των Spice Girls για την Pepsi.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πέντε αρχικά μέλη του εμβληματικού γυναικείου γκρουπ της δεκαετίας του 1990, Βικτόρια «Posh» Μπέκαμ, Μέλανι «Sporty» Τσίσολμ, Τζέρι «Ginge» Χάλιγουελ, Μέλανι «Scary» Μπράουν και Έμα «Μπέιμπι» Μπάντον επιμελήθηκαν την επανέκδοση, η οποία θα περιλαμβάνει επίσης ένα 15λεπτο «megamix» των μεγαλύτερων επιτυχιών τους, με τίτλο «Spice Girls Party Mix».

«Η εποχή του “Spiceworld” ήταν τόσο διασκεδαστική στιγμή για εμάς. Είχαμε ένα νούμερο ένα άλμπουμ με το “Spice”, ταξιδεύαμε σε όλο τον κόσμο και συναντούσαμε τους καταπληκτικούς θαυμαστές μας, κυκλοφορήσαμε το δεύτερο άλμπουμ μας και είχαμε τη δική μας ταινία! Ποιος θα το φανταζόταν; Είναι τρελό να σκέφτεσαι ότι έχουν περάσει 25 χρόνια», αναφέρει το συγκρότημα σε ανακοίνωσή του.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες ανέβηκε στο κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube και το βίντεο κλιπ του «Step To Me», το οποίο ωστόσο είναι lyric video.


Πηγή