Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Σπίτια διασήμων... στο νοίκι

Σπίτια διασήμων… στο νοίκι

Πόσα πρέπει να ξοδέψει κάποιος για να περάσει βραδιές σαν σταρ

Δωμάτια που κοιμήθηκαν και περπάτησαν διάσημοι. Σπίτια θρύλων τα οποία βγήκαν προς ενοικίαση, όπου σταρ πέρασαν μεγάλο μέρος της ζωής τους.

Αρκετές από τις πολυτελείς κατοικίες, όπου έζησαν άνθρωποι της τέχνης –ηθοποιοί του Χόλιγουντ, αλλά και τραγουδιστές- νοικιάζονται και μάλιστα έναντι ικανοποιητικού αντιτίμου. Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να μείνετε στις βίλες όπως αυτές των Τζιμ Μόρισον, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Γουίλεμ Νταφόε και άλλων. Οι περιπτώσεις είναι πολλές και χαρακτηριστικές, όπως σημειώνει το Fortunegreece.

Στο Δυτικό Χόλιγουντ βρίσκεται το σπίτι του Τζιμ Μόρισον και νοικιάζεται 3.180 δολάρια το μήνα, το οποίο είναι και το μίνιμουμ διάστημα που μπορεί να παραμείνει κάποιος. Εκεί κοιμόταν, έδινε συνεντεύξεις και έγραφε τραγούδια.

Το σπίτι του Ντένζελ Ουάσιγκτον και παλιότερα του Τζίμι Πέιτζ, που σήμερα ανήκει στο μουσικό δίδυμο Captain & Tennille. Από τη κατοικία στο Μπόλιου, όμως, έχουν περάσει ο ηθοποιός Ντένζελ Ουάσιγκτον και ο μουσικός. Τζίμι Πέιτζ. Η οικία διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και ευρύχωρο σαλόνι και ανέρχεται στα 49 δολάρια τη νύχτα.

Η βίλα του τραγουδιστή και ηθοποιού Μπινγκ Κρόσμπι των τεσσάρων δωματίων βρίσκεται στο μαγευτικό Palm Springs και και είναι διαθέσιμο προς 650 δολάρια τη νύχτα. Το σπίτι είναι διακοσμημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να παραπέμπει σε ισπανική κατοικία.

Η μίνιμαλ οικία των 600 τ.μ. του ηθοποιού Γουίλεμ Νταφόε.στο Hudson Valley, νοικιάζεται έναντι 500 δολαρίων τη βραδιά. Την αγόρασε το 2008 όταν ενθουσιάστηκε από την αρχιτεκτονική του, ενώ έχει μια ρουστίκ αισθητική.

Το σπίτι του Όρσον Γουέλς στο Χόλιγουντ, το οποίο ο σκηνοθέτης αγόρασε τη δεκαετία του ‘30 και σήμερα μπορεί κανείς να το νοικιάσει για 850 δολάρια τη βραδιά και να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα.

Η μεγαλοπρεπής βίλα του Τζότζεφ Κότεν. Ο ηθοποιός –που έγινε γνωστός κυρίως από το ρόλο του στο πλευρό της Κάθριν Χέμπορν στη μεγάλη επιτυχία του Μπροντγουέι «The Philadelphia Story», αλλά και τον «Πολίτη Κέιν» και τη ταινία «Ο Τρίτος Άνθρωπος» είχε στη κατοχή του τη βίλα στο Palm Springs με τη πισίνα και το τεράστιο σαλόνι. Σήμερα μπορεί κάποιος να νοικιάσει την κατοικία με 599 δολάρια τη μέρα.

Η διάσημη συγγραφέας των «σκοτεινών» βιβλίων Αν Ράις διαθέτει σπίτι στη Φλόριντα, το οποίο είναι παράδειγμα της μπαρόκ αρχιτεκτονικής και μπορεί κάποιος να νοικιάσει για 514 δολάρια τη νύχτα.

Ο συγγραφέας του Tales of the City Armistead Maupin αγόρασε το σπίτι του στο Μεξικό το 2012. Όταν το είδε το ερωτεύτηκε και μαζί με αυτό και τη περιοχή. Σήμερα μπορεί να νοικιάσει κανείς το σπίτι για 525 δολάρια το βράδυ.

Το σπίτι της ηθοποιού Vivian Vance έχει φιλοξενήσει γνωστά ονόματα όπως η Madonna και η J. Lo. Σήμερα οποιοσδήποτε μπορεί να διαμείνει εκεί και να απολαύσει βουτιές στη πισίνα αρκεί να είναι διατεθειμένος να πληρώσει 2.195 δολάρια τη βραδιά.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr