Τετάρτη , 1 Δεκέμβριος 2021
«Στο πρώτο ραντεβού έπαθα σοκ»

«Στο πρώτο ραντεβού έπαθα σοκ»

Η Δέσποινα Βανδή ήθελε να γίνει πατέρας των παιδιών της ο Ντέμης Νικολαΐδης

Η σχέση τους αποτελεί σταθερή αξία στον κόσμο της showbiz και δεν παύουν να κρύβουν τον έρωτά τους. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια, που σπάνια δίνουν αφορμή για κουτσομπολιά και αρνητικά δημοσιεύματα.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τον τρόπο που γνώρισε τον Ντέμη Νικολαΐδη και για την «κατραπακιά» που έφαγε από την πρώτη ματιά.

«Με τον Ντέμη είμαστε μαζί 16 χρόνια. Πριν συναντηθούμε, μιλούσαμε σχεδόν τρεις μήνες στο τηλέφωνο και η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ ευχάριστη επικοινωνία μεταξύ μας. Είναι λίγο περίεργο το πώς ξεκίνησε η σχέση μας. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Γεια σου, Δέσποινα, είμαι ο Ντέμης”. Θυμάμαι ότι στο πρώτο μας ραντεβού που τον είδα έπαθα σοκ. Μου άρεσε πολύ. Έβλεπα μπροστά μου ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν είχα ιδέα τι σημαίνει ποδόσφαιρο και τι συμβόλιζε ο Ντέμης για την ομάδα του».

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια είπε ότι οι ρόλοι στην αρχή της σχέσης ήταν προσδιορισμένοι, κάτι που της άρεσε πολύ και ότι ο γάμος ήταν μια συνειδητοποιημένη απόφαση και εντοπίζει το μυστικό του επιτυχημένου γάμου στην επικοινωνία

«Δεν μιλάγαμε καθημερινά. Μια στις τόσες. Ήταν ένα παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι του κυνηγού, που μου αρέσει πολύ. Να μη χαλάσουμε και τους ρόλους. Εμένα μ’ αρέσει αυτός ο ρόλος. Καμιά φορά με ρωτάνε και εμένα ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σε έναν γάμο. Αν το ήξερα, θα έγραφα ένα βιβλίο και θα έβγαζα πολλά λεφτά. Ο γάμος μας ήταν πολύ συνειδητοποιημένη απόφαση. Αισθανόμουν πολύ καλά μ’ αυτόν τον άνθρωπο. Ένιωθα ότι ήθελα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του και να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου. Αυτά, βέβαια, όλοι τα ονειρεύονται, αλλά όταν έρχονται τα παιδιά, έρχονται άλλοι κραδασμοί. Για μένα το μυστικό είναι να υπάρχει επικοινωνία. Είναι πολύ βασικό να μπορείς να μιλάς με τον άνθρωπό σου και να σ’ ακούει, έστω κι αν εκείνη τη στιγμή δείχνει ότι δεν σ’ ακούει» είπε.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr