Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Super Κατερίνα: Ο κακός χαμός on air μεταξύ Μικρούτσικου-Πουλόπουλου με αφορμή την Ιωάννα Τούνη

Χαμός έγινε ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιάννη Πουλόπουλο με αφορμή τις αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη και τα σχόλια που δέχθηκε μετά το θάνατο της μητέρας της.

«Έχουμε μια παθολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχεί η ρητορική μίσους…Είναι μία από τις ελευθερίες που καταντά ελευθεριότητα του διαδικτύου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να το λύσουν αυτό», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Γιάννη Πουλόπουλο να του απαντάει:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κάπου ώπα! Εδώ μιλάμε για ένα πένθος. Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου. Όσοι έχουμε περάσει αυτό το πράγμα βγαίνουμε έξω από τα ρούχα μας! Δεν είναι αστείο Αντρέα! Στο πένθος πρέπει να υπάρχει σεβασμός, για ποια ρητορική μίσους μου λες»;

«Ντύσου. Είναι ρητορική μίσους, Τι είναι αυτό; Το θέμα δεν είναι να βγούμε από τα ρούχα μας ή να φωνάξουμε. Το θέμα είναι να δούμε το πρόβλημα», του είπε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το λόγο πήρε τότε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο καθένας τι γράφει. Θέλω να θυμάμαι εγώ με την Ιωάννα την μαμά της που ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά αγάπησα πολύ περισσότερο την Ιωάννα όταν γνώρισα την μητέρα της και θέλω να τελειώσει εδώ».

Τα υποστηρικτικά λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη μετά τα επικριτικά σχόλια

Νωρίτερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, για ακόμη μια φορά, μίλησε με πολύ υποστηρικτικά λόγια για την αγαπημένη του και τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε μετά τον θάνατο της μητέρα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στην αρχή έμπαινα στη διαδικασία να ασχολούμαι με το τι γράφουν. Τώρα έχει λήξει. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με τον κάθε άνθρωπο. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή του, κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιο από ψεύτικα προφίλ και του απασχολεί τι θα κάνει ο ένας και ο άλλος. Για κάποιον άνθρωπο, ο οποίος έχει χάσει τη μητέρα του. Τι ακριβώς πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος που χάνει έναν άνθρωπο; Πως πρέπει να πενθήσει; Είναι ένας άνθρωπος που είναι νέος. Επειδή έχω γνωρίσει τη μητέρα της, φαντάσου ήταν στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση η γυναίκα, γιατί όντως ήταν μαχήτρια και το μόνο πράγμα που έλεγε στην Ιωάννα ήταν: “Φύγε από εδώ πέρα, δεν έχεις καμιά δουλειά εδώ. Η δουλειά σου είναι να είσαι έξω και να κάνεις αυτά που έκανες”.

Εγώ γενικά αγαπώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, αλλά δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα είναι κάθε μέρα όλη μέρα μαζί τους. Η μητέρα της Ιωάννας με έβαλε σε διαφορετικές σκέψεις για το πως πρέπει να είμαστε με την οικογένειά μας. Πήγαμε στον Επιτάφιο, δεν καταλαβαίνω… Είναι ένας άνθρωπος που αυτή είναι η δουλειά του, τι να κάνουμε, αυτή είναι η δουλειά του. Είναι λογικό επειδή είναι η δουλειά της αυτή να έχει όλα τα σχόλια, είναι δεκτά όλα τα σχόλια αλλά δε μπαίνουμε πλέον σε καμία διαδικασία ούτε εγώ ούτε η Ιωάννα να ασχολούμαστε» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Σημειώνεται πως η επίθεση Τούνη δέχθηκε αρνητικά σχόλια από followers στο Instagram επειδή τις ημέρες του Πάσχα πήγε την Ναύπακτο με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου με κάποιους να αμφισβητούν τον πόνο που νιώθει για τον χαμό της μητέρας της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή