Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Super Κική: «Παραιτήθηκαν όλοι οι υπάλληλοι από την εταιρεία μου, φοβήθηκαν μήπως πάνε φυλακή»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Super Κική πρώτη φορά μετά την σύλληψή της και την περιπέτεια που βίωσε με τις φίλες της στη φυλακή.

«Με αυτόν που έγιναν όλα αυτά ήμασταν φίλοι κάποτε. Και ξεκινήσαμε και μαζί στο πρόγραμμα απεξάρτησης. Ζήλευε πάρα πολύ που άνοιξα εγώ το μαγαζί με την Αντρέα. Ήταν πρώην σύντροφος της Αντρέα. Ξεκίνησε να μπαίνει μέσα, να μας σπάει τζάμια, να μας τραμπουκίζει. Πηγαίναμε στην αστυνομία συνεχώς, αλλά δεν έκανε τίποτα. Δε μπορούσε να κάνει και κάτι, όχι δεν ήθελε. Μετά έγινε ο ξυλοδαρμός. Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Μετά μας πήγαν στα κρατητήρια, που δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα ξαναβρεθώ», είπε αρχικά η Super Κική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια μίλησε για τις στιγμές που έζησε στη φυλακή «Έπαθα σοκ. Δεν είχε ούτε νερό, ούτε φως. Σκοτάδι πίσσα. Εμείς κάτσαμε τρεις μέρες στα κρατητήρια, διότι ο δάρτης είπε ψέματα ότι του κλέψαμε τα κλειδιά και το κινητό. Οπότε η ληστεία πιάνεται για κακούργημα. Και έτσι κάτσαμε τρεις μέρες στα κρατητήρια».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της Super Κική περιέγραψε πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό που τις οδήγησε στα κρατητήρια. «Ήταν 8 το πρωί και με πήρε η βαφτιστήρα μου. Ούρλιαζε, πήγα εγώ με τις πιτζάμες και έγινε ό,τι έγινε. Είχα πάρει εγώ την αστυνομία. Πολύς κόσμος ήταν. Ένας από αυτούς του είπε να μας αφήσει. Ήρθαν σε αντίλογο και πιάστηκαν στα χέρια. Δεν τον είχα ξαναδεί. Δεν τον βρήκε κανένας, ούτε εγώ να του φιλήσω το χέρι.

Όταν μας είπαν πως θα μείνουμε και δεύτερη μέρα στα κρατητήρια, εκεί τελείωσε. Και να έχουμε και τον κάθε πικραμένο να βγαίνει στα κανάλια να λέει τα δικά του…».

Ακόμη, η Super Κική επισήμανε πως από την εταιρεία της με τη φίλη της, Αντρέα «παραιτήθηκαν όλοι οι υπάλληλοί μας, γιατί φοβήθηκαν μήπως πάνε φυλακή». «Νιώθω φόβο, μου ξαναβγήκε η κατάθλιψη, ενώ κάπως είχε ξεπεραστεί λίγο. Πήγα και σε άλλο ψυχολόγο και νιώθω ότι η ζωή μου είναι απαίσια» είπε τέλος, η Super Κική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σουπερ Κική: Η πρώτη συνέντευξη μετά την περιπέτειά της στη φυλακή


Πηγή